Educație

Zece elevi calificati la nationala de chimie

Camelia Stănilă
26 ian 2008 942 vizualizări
Olimpiadele nationale se apropie cu pasi repezi, cu toate ca si cele judetene s-au derulat intr-o mica masura. 10 elevi s-au calificat insa la nationala de chimie, ce va avea loc la Oradea intre 4-10 februarie. La faza judeteana, derulata in urma cu o saptamina, s-au prezentat aproape 90 de elevi de clasele VIII- XII

Cei care au promovat sint, la clasa a VIII-a, Georgiana Paunescu - Scoala "Duiliu Zamfirescu", Mara Andreea Puiu - SAM Panciu, Livia Mihaela Cosma - Scoala "Stefan cel Mare", in timp ce de la a IX-a s-au calificat Anca Lupu - Colegiul Unirea si Marius Daniel Iosub - Colegiul "Al. I. Cuza". La nationala vor mai merge Florin Dobritoiu, X - CNC, Ionut Madalin Ivan, X - CNU, Ruxandra Popescu, XI - CNC, Oana Neagu, XI- CNC si Ionut Radulescu, XI - CNC. Intre 4-7 februarie va avea loc si faza nationala a concursului "Istorie si societate in dimensiune virtuala", a carui faza judeteana a avut loc pe 18 ianaurie. La Suceava vor merge elevii Daniel Olaru (XI) si Gabriel Lupu (X) de la Liceul "Ioan Slavici" Panciu, care au ocupat primul loc la categoria soft educational. Revenind la olimpiade, in acest week-end se va derula faza locala a olimpiadei de matematica, dar si olimpiada judeteana la informatica, pentru gimnaziu. aproximativ 30 de elevi de clasele V-VIII isi vor demonstra cunostintele la informatica, la Colegiul Unirea. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.