Educație

Un elev s-a accidentat in timp se juca de-a profesorul

Ziarul de Vrancea
25 ian 2008 747 vizualizări
Un elev de la Liceul "Emil Botta", din Adjud, a fost victima unui accident stupid u acesta a cazut cu scaunul de la catedra si s-a lovit cu capul de un perete

Un elev de la liceul "Emil Botta" din Adjud s-a lovit la cap in timp ce se juca de-a profesorul. Gheorghita Constantin, in virsta de 17 ani, s-a asezat pe scaunul de la catedra intr-una dintre pauzele dintre ore. Acesta s-a balansat cu scaunul si a cazut pe spate, lovindu-se cu capul de perete. Imediat, colegii si si profesorii aflati in sala au sarit in ajutorul tinarului, chemind totodata ambulanta. Medicii ajunsi la scoala i-au acordat primele ingrijiri medicale dupa care l-au transportat la Spitalul Municipal Adjud. Ulterior, pe fir a intrat si politia, care a demarat o ancheta in acest caz. "Politistii adjudeni au fost sesizati de cadrele medicale de la spitalul din localitate despre faptul ca la aceasta unitate a fost adus un tinar, elev la Liceul «Emil Botta», care prezinta un traumatism cranio-cerebral acut inchis si fractura parietala. Din verificarile efectuate de politisti, precum si din declaratiile tinarului, a rezultat ca acesta, in timp ce se afla in sala de curs, s-a lasat cu scaunul pe spate, a alunecat si s-a lovit cu scapul de perete", spune comisarul Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al politiei vrincene. Medicii adjudeni au considerat ca ranile suferite sint grave si au decis ca acesta sa fie transferat la Spitalul Judetean. Aici, diagnosticul pus la Adjud a fost infirmat si elevul a fost externat, potrivit spuselor acestuia. "Am cazut de pe scaunul profesorilor si m-am sters cu capul de perete, a fost doar un accident. La Focsani mi s-a spus ca nu am nimic si daca ma doare capul sa iau un algocalmin"â"¢"â"¢, ne-a declarat Gheorghita Constantin. Adolescentul este cunoscut de colegi si profesori ca fiind un elev care intra foarte des in conflict cu colegii. "Nu este un elev serios, are foarte multe absente si este recalcitrant cu colegii", ne-a povestit dirigintele acestuia, Valentin Dogaru. (Dan CHIRIAC, Ana-Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.