Educație

Directorii, premiati de MECT

Camelia Stănilă
22 dec 2007 651 vizualizări
Trei directori vrinceni au fost premiati joi de ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, alaturi de alti 146 din tara, in cadrul "Galei Directorilor 2007", eveniment aflat la cea de-a doua editie.

Cei nominalizati de conducerea ISJ sint Radu Stefan - Colegiul Economic, Vasile Lupu- Grupul Scolar de Constructii Montaj si Aurelia Neagu - Colegiul "Al. I. Cuza". Fiecare manager a fost recompensat cu 10.000 lei pentru scoala pe care o conduce si o diploma de merit pentru activitatea de management. "Va fi un an dificil, dar nu voi abdica de la obiectivele pe care mi le-am impus. Investitiile in invatamint vor continua, atit la nivel de infrastructura, cit si la nivel salarial, insa e nevoie si de eforturile dvs. pentru ca fondurile alocate sa fie absorbite si cheltuite eficient", a transmis la manifestarea de ieri ministrul Cristian Adomnitei. "Gala Directorilor" a fost initiata pentru a stimula scolile sa ofere servicii de calitate, premiul oferit trebuind utilizat in acest scop. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.