Educație

Pastorala, concert pentru militarii garnizoanei

Dan Chiriac
20 dec 2007 819 vizualizări
Pastorala isi continua seria spectacolelor sustinute in anul in care implineste 30 de ani de activitate. Ieri, corul dirijat de profesorul Dumitru Sandulachi a tinut sa faca o surpriza placuta, cu ocazia sarbatorilor de iarna, militarilor din Garnizoana Focsani.

In zilele urmatoare va veni Mos Craciun pentru copiii militarilor si ai politistilor

Minirecitalul de colinde sustinut de Pastorala la Casa Armatei s-a bucurat de un mare succes. Dumitru Sandulachi a tinut sa precizeze ca membrii corului il poreclesc "Taticul" pentru ca a infiintat corul in urma cu 30 de ani si toti cei care-l compun sint considerati copiii dirijorului. Sandulachi a dorit sa aminteasca si de concertele aniversare pe care Pastorala le-a sustinut de la inceputul acestui an in Braila si Vrancea. De altfel, azi de la orele 19.00, la Teatrul "Mr. Gh. Pastia" va avea loc concertul aniversar Pastorala, care va cinta alaturi de solista Daniela Vladescu. Actiunile organizate de catre Brigada 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" Focsani continua si miine, cind va veni mosul pentru copiilor cadrelor din aceasta unitate. Anul trecut, Mos Craciun a sosit in fata copiilor cocotat pe un TAB. Tot miine, comandantul unitatii, generalul doctor Catalin Tomescu, va avea o intilnire cu reprezentantii mass-media in care va discuta despre realizarile din acest an pentru Brigada 282, dar si despre ceea urmeaza a se intimpla in 2008, atunci cind unul dintre batalioanele unitatii va pleca intr-o noua misiune externa. Pe de alta parte, in aceasta dimineata, si copiii de la Scoala Speciala Maicanesti vor primi cadouri din partea politistilor si jandarmilor. Copiii politistilor din cadrul IJP Vrancea vor primi cadouri de la Mos Craciun vineri dimineata, la sala mica de la Casa Armatei. Cu aceasta ocazie va fi sustinut un un concert de colinde. Si surorile Postolache, tripletele de la clubul de gimnastica, vor fi premiate de politistii vrinceni. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.