Educație

Elevii nu mai vor subventii pentru calculatoare

Camelia Stănilă
5 mai 2005 666 vizualizări
Pina la aceasta data sint inregistrate 491 de cereri

Elevii vrinceni nu s-au mai inghesuit sa solicite subventia de 200 de euro pentru achizitia de calculatoare. Pina la aceasta data, 491 de cereri au fost considerate eligibile, potrivit datelor introduse pe portalul Ministerului Educatiei. Numarul de solicitari se afla la o treime fata de cele inregistrate anul trecut, aceasta fie datorita termenului mai scurt de depunere a solicitarilor, fie datorita faptului ca parintii nu mai au de unde sa scoata diferenta pentru cumpararea unui calculator. In 2004, 1344 de elevi au solicitat ajutorul financiar, insa doar 519 au beneficiat efectiv de cei 200 de euro. Cele mai multe cereri pentru subventia de calculatoare au venit, in acest an, de la Scoala Poiana Cristei, respectiv 37. Alte 28 de solicitari au venit de la elevii din Movilita, 26 de la Soveja, 22 de la Tulnici, 19 de la Gugesti, cite 17 de la Grupul Scolar "Simion Mehedinti" Vidra si Scoala Paltin, dar si cite 16 cereri de la Grupul Scolar de Transporturi Auto Focsani si Scoala Lacu lui Baban. Lista finala a solicitarilor eligibile va fi afisata pe 10 mai, iar cea a beneficiarilor pe 1 iunie. Acestia din urma vor primi bonurile valorice de 200 de euro in intervalul 10-23 iunie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.