Educație

Expozitie de desene pe teme eco la Andreiasu

Iulia Crețu
14 dec 2007 1765 vizualizări
Scoala "Duiliu Zamfirescu" Focsani, in parteneriat cu Scoala cu clasele I-VIII de la Andreiasu va organiza simbata o expozitie de desene pe teme ecologice realizate de elevii celor doua unitati de invatamint. Vernisajul celor mici, care va avea loc la Andreiasu, face parte din proiectul "Impactul noilor tehnologii asupra mediului, locurilor si oamenilor de pe Valea Milcovului", programul desfasurindu-se timp de doi ani de zile.

"Noi am facut si o serie de donatii de obiecte scolare catre Scoala din Andreiasu. Am facut o serie de observatii asupra mediului, am facut citeva comparatii intre orase si sate in privinta poluarii. Proiectul de mediu se va derula pe 2 ani. In primavara vom planta copaci pe pantele cu alunecari de teren. Pe linga expozitia de desene se va derula si un concurs de cultura generala", ne-a declarat Mariana Pavel, profesor coordonator Scoala "Duiliu Zamfirescu" Focsani. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.