Educație

Doua premii din patru

Camelia Stănilă
13 dec 2007 635 vizualizări
Doua din elevele Liceului de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu", care lucreaza sub indrumarea profesoarei Ortansa Mazilu, si-au adjudecat doua din cele patru premii puse la bataie de Posta Romana, in cadrul concursului national de desen "Veste de acasa".

Prislea grupelor pregatitoare de la I-IV, Sinziana Maria Georgescu, a realizat o plansa in care a ilustrat "plicurile ce aduc vesti bune, care seamana cu niste flori frumoase", dupa cum ne-a declarat chiar ea. Astfel, Sinziana a obtinut premiul cel mare la categoria de virsta sub 7 ani, cu desenul " Plicuri - Flori". La doar 4 ani si jumatate, prislea deseneaza atit in cadrul orelor de la liceu cit si la Gradinita "Prichindel", unde urmeaza cursurile zilnice. Cel de-al doilea premiu a fost obtinut de Andreea Gabriela Lupu, eleva in clasa a VII-a a liceului. "Andreea nu se dezminte, inca din clasa I s-a aratat ambitioasa. Ea armonizeaza culorile cu atita delicatete incit la concursurile la care participa intotdeauna ia premii. Numai anul acesta a primit un premiu I la Concursul International de Arte Plastice «Nicolae Tonitza» de la Birlad, editia a IX-a, dar si un alt premiu I la Concursul National de Creatie Plastica "«Drepturile copilului in viziunea mea» de la Vaslui", si-a laudat profesoara Ortansa Mazilu eleva. Potrivit acesteia, fetele vor beneficia in cursul acestei luni de o excursie gratis la Bucuresti, la Muzeul Filatelic, unde, intr-un cadru festiv, vor primi premiile constind in 1.000 lei fiecare. "Avem elevi foarte talentati, anul acesta calendaristic am luat 21 de premii I la Vaslui, cu elevii mei. Cred ca asta spune tot despre activitatea lor", a mai completat profesoara de la Liceul de Arte. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.