Educație

Cecilia Brasov expune la Dalles decoratiuni de Craciun

Mihaela Beșleagă
7 dec 2007 2192 vizualizări
Cecilia Brasov din Marasesti este creatoarea unei inedite expozitii cu vinzare de elemente decorative, intitulata "Spiritul Craciunului", desfasurata la Sala Dalles din Bucuresti in perioada 3 - 21 decembrie.

Expozitia cuprinde lucrari din sfoara de cocos, de sisal, rafie naturala, conuri de brad si diverse obiecte din lemn, combinate intr-un mod fericit si ingenios. Preturile acestora sint cuprinse intre 25 si 80 de lei. "Expozitia se adreseaza atit celor ce indragesc sarbatorile de iarna si care vor sa cumpere cadouri unicat la un pret acceptabil, cit si cursantilor Universitatii Populare Dalles din Bucuresti, care isi pot imbunatati cunostintele in ceea ce priveste confectionarea unor lucrari decorative, folosindu-se de natura", a precizat artista Cecilia Brasov. Vernisajul a fost deschis de directorul Universitatii Populare Dalles, dr. Nicolae Sacalis, care a spus ca saluta prezenta unei tinere artiste care se bucura de mare apreciere si care a pus suflet in tot ce a expus. "Este un gest generos, din suflet, facut de catre o artista care a realizat prin lucrarile expuse de ea o opera minunata", a spus Nicolae Sacalis. Cecilia Brasov urmeaza cursuri de design vestimentar si pictura in cadrul Scolii Populare de Arte si Meserii din Focsani si lucreaza in cadrul Centrului de Zi Socio-Educational Marasesti, unde indruma o grupa de copii alaturi de alte cadre didactice. Copiii din Marasesti au impresionat intotdeauna cind au avut actiuni la Focsani, prin obiectele pe care le-au creat in centru. In ultimii doi ani, Cecilia Brasov a realizat diferite lucrari, fie decorative, fie creatii vestimentare, pe care le-a expus cu diferite ocazii. Cecilia Brasov, care este chiar nora primarului din Marasesti, Emilian Brasov, intentioneaza sa deschida o asemenea expozitie cu decoratiuni de Craciun si in Focsani. Lucrarile artistei sint inedite si speciale, in conditiile in care piata este invadata de decoratiuni in care predomina kitschuri din materiale plastice. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.