Educație

Andra a cintat pentru bobocii de la Gh. Bals Adjud

Ana-Maria Cantia
3 dec 2007 1351 vizualizări
Elevii Grupului Scolar "Gheorghe Bals" din Adjud au sarbatorit joi seara, la Casa de Cultura din oras, venirea colegilor de clasa a IX-a printre liceeni.

Printre alte probe, bobocitele au machiat baietii fiind legate la ochi

Balul bobocilor a fost organizat dupa datina, de elevii de clasa a XII-a, ajutati bineinteles de profesori, care au pregatit totul in cele mai mici detalii. Candidatii la concursul de miss si mister s-au intrecut in probe de dans, cultura generala, dar si de dictie, pentru a-si convinge dascalii ca merita sa fie considerati cei mai buni. De departe, cele mai amuzante probe au fost cele in care concurentii au trebuit sa arate cit de iscusiti sint in ale bucatariei, ei fiind nevoiti sa curete mere cu bic-ul, iar aspirantele la titlul de Miss au trebuit sa demonstreze ca se pricep sa-si infrumuseteze partenerii. Elevele au machiat baietii fiind legate la ochi. Probele de dans au fost si ele spactaculoase, s-a dansat pe ritmuri tiganesti si latino- americane. Din juriu au facut parte profesori ai liceului, delegati ai sponsorilor si reprezentanti din comitetul elevilor. Echipa nr. 6, formata din elevii Andreea Apetroaiei si Sergiu Craciun, ambii elevi la o clasa cu profil contabilitate, a reusit sa convinga juriul, astfel ca au dobindit titlul de Miss si Mister Boboc 2007. Surpriza serii a fost insa prezenta cintaretei Andra. Invitata de onoare a petrecerii a venit pe la orele 20.00 si i-a binedispus pe liceeni timp de aproximativ o ora. "Am invitat-o pe Andra pentru ca e modesta ca noi, frumoasa ca scoala noastra, talentata ca si elevii nostri...", ne-a declarat Mariana Birla, directorul Grupului Scolar "Gh. Bals". La finalul petrecerii, toata lumea s-a aratat multumita, atit organizatorii, cit si invitatii. "Sintem multumiti de ce a iesit si pentru asta vrem sa le multumim sponsorilor nostri, fara de care aceasta traditie nu ar fi mers mai departe", a completat Marian Draghici, unul dintre profesorii organizatori. Petrecerea de la Casa de Cultura s-a terminat in jurul orelor 21.00, dar elevii impreuna cu Andra au continuat distractia intr-un club din oras, unde cintareata a dat autografe fanilor si a facut poze cu acestia. (Ana-Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.