Educație

Elevii din Tulnici si Spulber, premiati la Braila

Camelia Stănilă
3 dec 2007 593 vizualizări
De ziua nationala, traditiile vrincene au iesit triumfatoare la Braila. Mai multi elevi de la scolile Spulber si Tulnici au participat la Festivalul interjudetean "La portile dorului", organizat de Scoala I-IV Ghemenele Braila, pentru elevii din ciclul primar

Micutii din Vrancea au concurat la cele doua sectiuni ale competitiei, clasele I-II si III-IV, iar la final s-au clasat pe primele pozitii ale podiumului. Scoala Spulber s-a prezentat cu un grup vocal, 2 buciumasi, cu "dansul ursului", dar si cu dansuri populare specifice zonei, sub indrumarea invatatorilor Lucian Maciuca si Anica Rusu. Desi au concurat cu 6 scoli din Braila, micutii din Spulber au reusit sa impresioneze astfel ca au fost recompensati cu premiul II, in valoare de 300 lei si cu un premiu special pentru originalitate, de 100 lei. "Concursul a avut loc pe 1 decembrie, fiind la prima editie in acest an. Am avut 2 saptamini de pregatire intensa si sintem multumiti de rezultat, mai ales copiii. Deplasarea s-a facut cu un microbuz, cu sprijinul primariei", a precizat invatatorul Lucian Maciuca. De remarcat ca premiul I a revenit elevilor din Tulnici, in timp ce marele premiu a ramas la gazde. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.