Educație

Inger si demon, pentru un Bal al Bobocilor de succes

Camelia Stănilă
30 nov 2007 2920 vizualizări
Liceenii de la Grupul Scolar Agricol Focsani si-au ales aseara Miss si Mister Boboc, intr-un spectacol plin de umor. Vizitati galeriile foto de la toate Balurile Bobocilor pe www.ziaruldevrancea.ro/foto

Scena Casei de Cultura din Focsani a fost invadata aseara de 7 "diavolite" si 7 "ingerasi", care au dat ce-i mai bun pentru a impresiona juriul si a cistiga titlurile de Miss si Mister Boboc de la Grupul Scolar Agricol Focsani. Spectacolul liceenilor a debutat cu o originala prezentare a concurentilor, care a introdus audienta in tema balului - "Inger si demon". De altfel, si cei doi prezentatori s-au costumat adecvat, conducatoarea fetelor fiind o provocatoare diavolita, iar indrumatorul baietilor un inocent inger. Reusitele momente de umor si feeria de lumini oferita de cei de la Club Vox au creat o atmosfera aparte, mult mai antrenanta. Concurentii au prezentat tinuta de zi, au raspuns la intrebari in cadrul probei de cultura generala, dar au si fost pusi la incercare in cadrul probelor capcana si de dans. Cunostintele si le-au probat facind traduceri din engleza sau raspunzind la intrebari de genul "cite stele sint pe drapelul UE?", "cine este parintele istoriei?" sau "care e pigmentul vegetal care da culoarea verde planetei?". La proba capcana, bobocii au avut de spus o rugaciune, de imitat un profesor sau de facut declaratii de dragoste, sa tina un discurs pentru a convinge juriul ca merita premiul cel mare, sa fredoneze o melodie ascultata in casti, sa simuleze ca schiaza sau sa spuna cum ar reactiona daca l-ar vedea pe prietenul prietenei cu o alta fata. Intre probe, atmosfera a fost intretinuta cu momente de break-dance, muzica, dar mai ales prin scenete umoristice. Misterul disparitiei Elodiei, pe care "Zero Tv" a incercat sa-l descifreze in episodul 1109 cu ajutorul ghicitoarei Catastrofa de la Afumati, momentul publicitar imaginat de liceeni, dar mai ales pantomima in care Romania a confruntat Imperiul Otoman cu arme mai putin obisnuite au smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor. Tinuta de seara a completat Balul Bobocilor, alaturi de recitalul sustinut de invitata speciala a elevilor de la Agricol, solista Adina Marin. La final, pe primul loc al podiumului au facut pereche "diavolita" Daniela Matei si "ingerasul" Catalin Ilie, desemnati Miss si Mister Boboc. Pe locul II s-au clasat Valentina Niscoveanu si Iulian Trifan, iar pe III Stefania Stan si Florin Ilie. Juriul a mai acordat si un premiu de Miss Popularitate, pentru Diana Stoica. De altfel, toti concurentii au primit cadouri si flori, pe linga premiile in bani oferite celor care au urcat pe podium. Cum nu se putea altfel, distractia a continuat la discoteca, pina dupa miezul noptii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.