Educație

Arta dansului, in lumina reflectoarelor la Balul sportivilor

Mihaela Beșleagă
30 nov 2007 1117 vizualizări
Miss Liceul cu Program Sportiv a fost desemnata Alexandra Ciorescu. Elevii sportivi au demonstrat ca sint asi la dans si sport

Ieri seara a venit rindul adolescentilor de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani sa isi aleaga cele mai frumoase, mai istete si mai energice boboace. In atmosfera "aprinsa" a clubului Extrem, cei mai sportivi tineri focsaneni au avut parte de surprize si momente inedite. Dansul si miscarea a fost cuvintul de ordine al Balului Bobocilor, atit in probele sustinute de cele sapte concurente care au rivnit la titlul de Miss, cit si pe parcursul momentelor artistice. Printre cele mai interesante probe, in care candidatele au trebuit sa isi demonstreze calitatile si sa atraga notele maxime ale juriului, s-au numarat: prezentarea in tinute sportive, proba de cultura generala, trecuta cu brio de toate concurentele, proba de dans, in care fetele s-au miscat pe ritmuri de perinita si dansuri moderne, proba surpriza, in care le-a fost testat umorul cu bancuri despre blonde si brunete. Cea mai asteptata proba a fost cea de creativitate si originalitate, unde boboacele au cintat, au dansat sau au sustinut mici momente artistico-comice, cum a fost cel in care antrenoarea de judo vrea sa disciplineze un baiat de cartier, o fata fandosita, un manelist si un papa-lapte. Intre probe, elevii liceului si-au sustinut talentele, cistigind ropote de aplauze prin cintec, cum a reusit micuta cintareata de muzica populara Marilena Papuc, de 11 ani. Sportul a fost pe primul plan, asa cum era si normal: echipa de rugby a liceului a facut o demonstratie in forta imitind haka, cintecul de lupta al echipei de rugby a Noii Zeelande, supranumita All Black, doua gimnaste au facut dovada de mobilitate si agerime, dansul sportiv, dar si cel pe ritmuri lautaresti, breakdance-ul, au fost printre cele mai apreciate momente. Nu a lipsit nici prezentarea de moda. Ultima proba a fost defilarea fetelor in rochii de seara. Liceenii sportivi au facut o surpriza si profesorilor, acordindu-le premii si titluri, printre care: pentru cel mai prezentabil profesor, spaima telefoanelor mobile, cea mai trendy profesoara, cel mai de gasca, cel mai infricosator, cel mai sexy profesor si chiar ciclista liceului. Emotiile concurentelor au atins punctul culminant la anuntarea cistigatoarelor. Fericita Miss Liceul cu Program Sportiv a fost desemnata Alexandra Ciorescu, locul II a fost ocupat de Simona Zamfir, locul III i-a revenit Ramonei Paroiu, iar titlul de Miss Popularitate l-a primit Elena Radulescu, acesta din urma fiind oferit de Dan Trofin, din partea Tineretului National Liberal. Din juriu a facut parte si redactorul sef al "Ziarului de Vrancea". Merita amintit ca la reusita balului au contribuit elevi de la clasele a V-a si pina la cele de a XII-a, dupa cum ne-a spus consilierul educativ al liceului, profesoara Gabriela Bosnea. Puteti accesa si site-ul ziarului nostru, unde se afla o galerie foto cu imagini inedite surprinse in timpul balurilor bobocilor din acest an.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.