Educație

Maratoanele de lectură ale anului 2017

Ziarul de Vrancea
19 dec 2016 962 vizualizări
Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea şi Asociaţia „Comunitatea noastră” din Bucureşti lansează în anul 2017 un nou proiect cultural intitulat ”Maratoanele de lectură ale anului 2017”, ce se adresează tuturor celor pasionaţi de lectură

Acest proiect constă organizare, în fiecare lună a anului 2017,  a unui maraton online de lectură, având o tematică anume. Astfel, în cadrul „Maratonului lunii Ianuarie” sunt invitaţi să participe cei care doresc să se întreacă în lecturarea cărţilor de călătorii şi de aventuri. Înscrierile se fac pe data de 01.01.2017, prin mail, la adresa  adinaduta.acn@gmail.com. Autoevaluarea, conţinând cărţile şi numărul de pagini citite, se va trimite organizatorului, tot prin mail, la adresa adinaduta.acn@gmail.com, pe data de 01.02.2017. Regulile de participare la cluburile de lectură, calendarul maratoanelor de lectură pentru anul 2017 şi regulile de desemnare a câştigătorilor sunt disponibile la adresele: https://www.youtube.com/watch?vab6vay7Jm6qs , https://www.youtube.com/watch?va6mMXX8JEk3o, https://www.youtube.com/watch?vab6vay7Jm6qs&indexa4&listaPLxRmFlW, u7KY0IsxlGfAYE5CcNyZU7DYV_ . La sfârşitul fiecărei luni vor exista trei câştigători, care vor intra în posesia unor sume de bani. Câştigătorul premiului I va desemna o bibliotecă în vederea împrospătării fondului de carte. Asociaţia Comunitatea Noastră va livra cărţi bibliotecii respective. (Z.V.)


 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.