Educație

Cultură şi civilizație - „Protocoalele de la Toronto“ - un proiect criminal implementat punct cu punct

Ziarul de Vrancea
7 nov 2014 1876 vizualizări
Pornind de la cartea jurnalistului canadian Serge Monaste, profesorul Valeriu Anghel scrie despre planificarea Noii Ordini Mondiale de către marii magnați ai lumii dar şi despre consecinţele acestei politici care ne oferă iluzia că suntem apăraţi u marile corporaţii şi-au făcut loc la vârful deciziilor politice, iar economia de piață este la discreția FMI şi a Băncii Mondiale u dacă mai adăugăm şi pervertirea autorității Bisericii dar şi cultivarea unei societăţi a pierzaniei, care încurajează libertinajul pe toate planurile, riscăm dinamitarea civilizației occidentale

 Dezvăluirile ziaristului canadian Serge Monaste, dispărut în împrejurări suspecte în 1995, publicate la noi în acelaşi an de Editura Samizdat (literatură de sertar), atenționează lumea creştină asupra Protocoalelor secrete încheiate în 1967 la Toronto (Canada) de către „6.6.6“ – cei care dirijează cele mai mari 6 bănci mondiale, cele mai mari 6 consorții energetice de pe planetă şi cele mai mari 6 holdinguri agroalimentare, care controlează şi principalele rute de asigurare cu hrană ale lumii. Planul urmărea instalarea noii ordini mondiale. Câtă realitate şi câtă ficțiune conțin aceste documente rămâne să constate cititorii, gândindu-se atent la ceea ce li s-a întâmplat în ultimul sfert de veac.

Pâine şi circ în țări cu memoria istorică atrofiată

„Toate proiectele istorice care au dus la decadența civilizațiilor au fost marcate, fără excepție, de spiritul rătăcirii oamenilor. Astăzi trebuie să facem astfel încât acest spirit să se traducă printr-o societate mondială a timpului liber sub toate formele sale. Acest timp liber trebuie să se compună din sex, droguri, sport, excursii, distracții în general, dar accesibile tuturor straturilor societății. Omul trebuie să ajungă la concluzia că este modern şi că modernismul său e compus din capacitățile sale, din posibilitatea de a se distra în mare măsură şi, în prezent, din tot ceea ce îl înconjoară.
Pentru atingerea acestui obiectiv este neapărat necesar să se poată infiltra mijloacele de informare (radioul, televiziunea, ziarele), mediile de modă, de cultură, domeniile muzicii noi, prin intermediul cărora vom influența, cu siguranță, toate păturile societății. Astfel, ținând sub umbrela simțurilor tineretul, adulții de mâine, vom avea în consecință cale liberă pentru a infiltra şi a transforma  în profunzime, fără a da naştere la nelinişti, politica, sistemul legal şi învățământul, ceea ce ne permite să modificăm în profunzime cursul, orientarea viitoare a societății vizate de Planul nostru.
Populațiile, după cum ştim, nu au memorie istorică. Repetă la nesfârşit greşelile trecutului, fără a-şi da seama că tocmai aceste erori le-au condus părinții, înaintea lor, spre aceleaşi scadențe pe care ei le vor trăi sub o formă agravată înainte de sfârşitul secolului XX. Observați, de exemplu, prin ce au trecut bunicii lor la începutul secolului XX, grație muncii înverşunate a predecesorilor noştri. După ce au cunoscut, fără limite, liberalizarea moravurilor, abolirea moralei şi, cu alte cuvinte, rătăcirile spiritului, au cunoscut ororile războiului şi criza economică. În prezent, copiii şi nepoții lor se îndreaptă spre un deznodământ similar, dar mult mai grav, căci de această dată finalul ne va permite în sfârşit să ne punem pe picioare Noua Ordine Mondială, fără ca niciunul dintre ei să-şi dea seama, fiind mult prea preocupați cu toții de a-şi satisface în proporții exagerate necesitățile senzuale primare“.

Dezintegrarea familiei prin încurajarea libertății sexuale

„Fundamentele societății occidentale îşi au originea, în esența lor, în moştenirea iudeo-creştină. Tocmai această moştenire este aceea care a făcut din familie nodul, cheia de boltă a oricărui edificiu social din prezent. Predecesorii noştri, care i-au finanțat pe scriitorii revoluționari de la sfârşitul secolului XIX şi începutul secolului XX, înțeleseseră importanța necesității de a fracționa şi apoi de a face să explodeze acest nucleu vital, aşa cum s-a întâmplat în Rusia, unde Statul-Dumnezeu avea prioritate absolută asupra individului şi a familiei.
În acelaşi spirit este de asemenea necesar să se creeze o Cartă a drepturilor şi a libertăților individuale, precum şi Birouri pentru protecția cetățeanului, dând maselor iluzia că aceste inovații fac parte integrantă din modernismul noii societăți. Pentru a realiza dezintegrarea familiei, a sistemului de învățământ, a societății în general, este primordial să se încurajeze libertatea sexuală la toate eşaloanele societății. Trebuie să se reducă individul la obsesia de a-şi satisface instinctele primare prin toate mijloacele posibile. Ştim că această etapă reprezintă punctul culminant în care întreaga societate va sfârşi prin a se surpa în sine însăşi (s.n.). Nu la fel s-a întâmplat şi cu Imperiul Roman la apogeul său şi cu toate civilizațiile asemănătoare pe parcursul istoriei?
Această eliberare sexuală va reprezenta calea finală pe care vom avea posibilitatea de a face să dispară din conştiința populară orice referire la Bine şi la Rău. Prăbuşirea acestei bariere religioase şi morale ne va permite să realizăm procesul falsei eliberări a omului de trecutul său, care însă, în realitate, este o formă de sclavie ce va fi profitabilă pentru planurile mondialiste pe care urmărim să le punem în aplicare“.
Ce se întâmplă, după aproape 50 de ani, cu exploatarea sexuală a tineretului, cu folosirea drogurilor şi refugiul celor bogați în destinații exotice, cam ştim. Iată însă că Suveranul Pontif a convocat, la începutul lunii octombrie anul curent, o adunare generală a episcopilor din întreaga lume, care să dezbată problemele familiei în societatea contemporană. Documentul citit la 13 octombrie de Peter Erdö, cardinal de Budapesta, în fața ierarhilor catolici, a iscat un adevărat cutremur în lumea creştină, poate cel mai mare după „marea schismă“ din 1054. Textul propunea o deschidere fără precedent către persoanele homosexuale, care „au talente şi calități de oferit comunității creştine“. După ce mințile de sub tichiile roşii s-au dezmeticit, s-a dezlănțuit furtuna. Cum să se întâmple aşa ceva, când tocmai „Biserica este chemată să apere familia, întemeiată cu însăşi binecuvântarea sa“... Dar să revenim la „Protocoalele de la Toronto“.

„Aurora roşie“ – accesul la „mâna de lucru sclavagistă“

„Vom amplifica societatea plăcerilor, care ne-a fost atât de profitabilă până în prezent, folosindu-ne de inventarea tehnicii video pe care am finanțat-o şi la jocurile care sunt anexate. Pervertirea morală a tineretului căruia îi vom oferi posibilitatea de a-şi satisface toate instinctele este mai mult ca sigură. De altfel, amintiți-vă cu câtă uşurință au putut predecesorii noştri să orienteze întregul tineret german în prima jumătate a secolului XX.
Vom transfera încet, dar sigur, multinaționalele noastre în țări noi, cucerite de ideea economiei de piață, cum sunt țările din Estul Europei, Rusia şi China, de exemplu. Pentru moment nu ne va interesa dacă populația lor reprezintă sau nu un vast rezervor de noi consumatori, ci accesul la o mână de lucru sclavagistă, ieftină şi nesindicalizată, pe care ne-o oferă aceste țări. De altfel, guvernele lor nu au fost instalate de noi? Nu fac ele apel la ajutorul extern şi la împrumuturile de la FMI şi Banca Mondială, care sunt ale noastre? Aceste manipulări internaționale de guverne şi populații ale națiunilor le va determina să pună în aplicare bugete de austeritate, sub camuflajul reducerii iluzorii a datoriei naționale, al conservării ipotetice a cotei de credit internațional şi al imposibilei conservări a liniştei sociale“.
Acum înțelegeți, stimați cititori, că ceea ce ni se întâmplă de câțiva ani a fost minuțios planificat cu o jumătate de secol în urmă?


Prof. Valeriu Anghel


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
CLUBUL IACOBINILOR, acum 1501 zile, 7 ore, 22 minute, 31 secunde
MOȘ ANGHEL A BĂUT APĂ DUPĂ SORIN TUDOSE IAR POVEȘTILE CU CORNELIU ZELEA CODREANU ȘI COMPANIA...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.