Educație

VIDEO!!!Bobocii de la Pedagogic au caştigat Balul Balurilor 2014

Ziarul de Vrancea
21 mar 2014 4868 vizualizări
Casa de Cultură din Focşani a fost plină aseară de adolescenţii veniţi să-şi susţină favoriţii

Dacă anul trecut “cuziştii” au dat cei mai frumoşi boboci la Balul Balurilor, anul acesta a venit randul Liceului Pedagogic să dovedească faptul că are tineri frumoşi şi talentaţi. Misiunea juriului a fost una grea, de altfel, la Balul Balurilor Bobocilor 2014 ce a avut loc aseară, toate cele şase perechi încrise în concurs demonstrand că au meritat din plin caştigarea titlurilor de Miss şi Mister la nivelul unităţii de învăţămant pe care o reprezintă. Pe parcursul a aproape patru ore, liceenii au dansat, au cantat, au devenit actori pentru scurte momente, au fost modele defiland pe scena Casei de Cultură din Focşani, au arătat că sunt originali. Patru au fost probele prin care au trecut perechile din concurs, ce au reprezentat Colegiul Naţional “Unirea”, Liceul Pedagogic “Spiru Haret”, Liceul de Arte „Gheorghe Tattarescu”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” şi Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud. Pe langă probele obişnuite de prezentarea ţinutei de zi şi a ţinutei de seară, concurenţii au trecut printr-o probă de originalitate şi una de perspicacitate. Balul a fost presărat cu numeroase momente artistice, liceele care şi-au înscris reprezentanţii în concurs arătand că elevii au talente diverse şi uneori nebănuite. Suţinuţi de galeriile numeroase, care au umplut sala Casei de Cultură, concurenţii au avut emoţii mari la final, decizia juraţilor lăsandu-se aşteptată pentru cateva momente. Titlurile de Miss şi Mister Balul Balurilor Bobocilor 2014 au fost caştigate de elevii Liceului Pedagogic – Larisa Georgiana Ochean şi Răzvan Son, care au primit coroniţa şi placheta de la caştigătorii de anul trecut – Melisa Lupu-Leica şi Florin Toader. Pe locul al II-lea s-au situat “uniriştii” Cora Oprea şi Andrei Dumitrescu, iar pe locul al III-lea s-au clasat reprezentanţii Liceului “Emil Botta” Adjud, Andreea Spulber şi Ciprian Strat. Aceştia au primit, drept premiu, voucere şi produse cosmetice de la sponsori, iar Miss şi Mister o şedinţă foto gratuită, precum şi ţinuta de zi prezentată la bal. Au mai fost acordate premii şi pentru cea mai “gălăgioasă” galerie, caştigătoare fiind cea a Colegiului “Unirea”. Organizatorul evenimentului, Consiliul Judeţean al Elevilor, a avut un moment al său, premiindu-şi partenerii în organizarea serii, iar tinerele domnişoare, membre în forul de conducere, au devenit pentru o seară modele pentru una dintre firmele de modă din oraş, sponsor al evenimentului. După bal, liceenii au petrecut într-unul din cluburile din oraş. (M. VLĂDESCU)

Şase perechi s-au întrecut pentru titlul de Miss şi Mister 2014

(caştigători 2013): Melisa Lupu-Leica şi Florin Toader, caştigătorii Balului Balurilor Bobocilor, ediţia 2013


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Madalin Blidaru, acum 3687 zile, 9 ore, 47 minute, 23 secunde
Felicitari organizatorilor si participantilor!
anonim, acum 3687 zile, 12 ore, 42 minute, 26 secunde
CE ORGANIZARE ESTE ASTA? SE IMPART BILETE LA COLEGIUL CUZA SI DOMNI PROFESORI NU STIU?! NICI DIRECTIUNEA? SI PRESEDINTELE LICEULUI SPUNE NU SE PUN ABSENTE CELOR CA SE DUC LA BAL ! MINCIUNA ! S A PUS citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.