Educație

Claudia Ichim, cel mai apreciat ingeras de la Economic

Camelia Stănilă
24 nov 2007 2097 vizualizări
10 tinere au aspirat la titlul de Miss Boboc u economistii au venit si cu satra la Balul Bobocilor, dansul tiganesc fiind printre cele mai apreciate de public

Liceenii de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani si-au ales aseara cel mai frumos "ingeras", in cadrul Balului Bobocilor ce a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta". 10 tinere, una mai frumoasa decit cealalta, au incercat sa cucereasca publicul, dar mai ales juriul, prin eleganta, cunostinte, dar si prin originalitate. Spectacolul a reusit sa imbine cu succes frumusetea fetelor cu buna dispozitie creata de momentele dintre probe. Dupa prezentarea concurentelor, imbracate intr-o moderna tinuta black & white, a urmat un adevarat "interogatoriu", care le-a pus la incercare pe elevele de a IX-a. Emotiile si-au spus cuvintul, astfel ca si o intrebare simpla, de genul "Din ce an este Romania membra a UE?", a incurcat. In cadrul probei de cultura generala, aspirantele la titlul de Miss Boboc au trebuit sa mai spuna "cite stele sint pe steagul UE?", "ce documente sint necesare pentru motivarea unei absente", "ce alegeri sint programate pentru 25 noiembrie 2007", "ce se intimpla daca fumezi in perimetrul scolii" sau "la cite absente se scade nota la purtare". Au urmat momente de dans, pregatite de elevii clasei a XI-a, o sceneta care a pus in opozitie viata la tara si viata in "Focsangeles", muzica si dans cu grupul Ritm al Palatului Copiilor, precum si traditionalul dans popular sustinut de Ansamblul "Ciobanasul" al Colegiului Economic, deja un obisnuit al Balului Bobocilor. Proba decisiva a fost cea de originalitate, in cadrul careia concurentele au intruchipat femeia materialista sau doctorita care cere mai intii bani pentru operatie, o "supernany" nu prea priceputa sau o dansatoare din buric, o frumoasa tarancuta, o tinara amatoare de distractii, ascunsa sub imaginea unei avocate tocilare sau celebrul cuplu "Moni si Iri, la cumparaturi". Fetele au incercat sa impresioneze nu doar prin momentele comice create, ci si prin recuzita. Economistii au venit si cu satra la Balul Bobocilor, ei punind in scena un interesant dans tiganesc, care a smuls ropote de aplauze din partea salii arhipline. Spectacolul a culminat cu elegante tinute de seara, fetele stralucind in rochiile asigurate de "Lady Store". In urma deliberarilor, Miss Boboc 2006 a predat stefeta Claudiei Ichim, concurenta cu nr. 5, cea mai admirata de public si juriu. Locul II si titlul de Miss Popularitate a revenit elevei Ana Julea, in timp ce Miss Eleganta (locul III) a fost desemnata Geanina Nedelcu. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.