Educație

Politistele au insotit infractorii la bal

Camelia Stănilă
23 nov 2007 1876 vizualizări
8 fete "politiste" i-au adus in catuse pe cei 8 "infractorii" care au rivnit la titlul de Mister u bobocii au trecut printr-o serie de probe, iar la final s-au ales cu premii consistente

Liceenii de la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" (fostul Grup Scolar de Electrotehnica) s-au distrat pe cinste aseara, la editia 2007 a Balului Bobocilor, ce a avut loc pe scena Casei de Cultura. Spectacolul a fost unul dintre cele mai reusite de pina acum, aducind in prim plan atit frumusetea celor 8 fete, cit si sarmul celor 8 baieti care au candidat pentru titlurile de Miss si Mister Boboc. Tema balului a fost data printr-un filmulet de prezentare a concurentilor, prin care "infractorii", mai exact baietii, au fost capturati de frumoase politiste si adusi in catuse pe scena, pentru a fi supusi probelor de concurs. Tema a fost continuata si in cadrul unei scenete realizate de elevii liceului, care in doua parti a infatisat capturarea clanului "Pufulete". Tinuta de zi a fost prima incercare prin care au trecut cei 16 boboci, dupa care a urmat cultura generala, ce i-a pus in incurcatura pe tineri datorita intrebarilor capcana. Daca prima concurenta a scapat prin a spune culorile curcubeului, partenerul s-a lovit de o intrebare pe teme culinare, mai exact "cit orez se pune la chiftelutele facute dintr-un kg de carne?". "Cind sta barza intr-un picior?", "In ce an a fost admisa Romania ca membra a UE?", "Ce indica un termometru cu mercur?", "Ce se afla intre deal si vale?", "Ce cuvint se scrie intotdeauna gresit?", "Ce a inventat Graham Bell?" sau "Care e cea mai mare planeta din sistemul solar?" i-au pus la incercare pe elevi. Emotiile si-au spus cuvintul, o concurenta botezindu-l pe directorul Costache Lupu, atunci cind a fost intrebata cine e presedintele juriului. Asistenta, care a umplut sala pina la refuz, a fost incintata si cu momente de dans contemporan, dar mai ales de muzica, oferite atit de Dalila Balan, cit si de invitati din afara liceului, Lorena Muntenas sau Veronica Marin de la Liceul de Arte. Spre deliciul publicului, si trupa de break-dance Los Desaparesidos a intrat pe scena de 2 ori, stirnind aplauzele publicului.


Incercari si momente inedite pentru concurenti


Cei 16 concurenti au avut parte si de o proba surpriza, unde s-au imaginat in diverse ipostaze. Perechile fie au dansat despartiti de o portocala, fie si-au imaginat ca sint surprinsi fara bilet in tren, prinsi fumind intr-un loc nepermis, ca sint la schi sau la o sedinta foto. Proba de dans a completat "supliciul" bobocilor, ei trebuind sa imbine eleganta valsului, cu muzica latino si ritmurile populare. Cea mai asteptata proba a fost insa tinuta de seara, unde cei 16 concurenti au stralucit, pur si simplu, pe scena. Finalul spectacolului a fost marcat nu doar prin anuntarea cistigatorilor, ci si prin momentele comice de la filmari, care au facut deliciul celor prezenti la Casa de Cultura. Asistenta a izbucnit in hohote de ris cind au vazut cum unul din concurenti s-a ales cu o poseta in cap de la o domnisoara pe care o atinsese in fuga sau cum una din "politistele" imbracate sumar la filmari a fost abordata de un pensionar, spunindu-i "Ce faci domnisoara? Te joci cu sanatatea?". Directorul Costache Lupu a inminat apoi premiile, care au constat in diplome, flori, dar si diverse sume de bani. Juriul a decis ca titlurile de Miss si Mister Boboc sa revina tinerilor Oana Dragomir si Daniel Chihu, care au format si pe scena o pereche. Voturile exprimate pe internet nu au fost foarte diferite, Oana fiind insa acompaniata de Alexandru Soimaru. Locurile II, Miss si Mister Popularitate, au fost ocupate de Roxana Prodan si Valentin Soare, in timp ce pe III, Miss si Mister Originalitate, s-au clasat Emilia Oprea si Laurentiu Mustatea. Cistigatorii au fost recompensati cu premii de 150 lei, insa si Club Extrem a mai acordat premii speciale de 100 lei pentru Madalina Cucos si George Moldoveanu, precum si un premiu pentru eleganta, de 50 lei, elevilor Emilia Oprea si Laurentiu Mustatea. Distractia a continuat, asa cum era si firesc, la Extrem. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.