Educație

Miss si mister la Liceul Emil Botta Adjud

Ana-Maria Cantia
19 nov 2007 1999 vizualizări
Simbata seara, elevii Liceului "Emil Botta" Adjud au sarbatorit venirea noilor colegi de clasa a IX -a cu multa distractie, la Casa de Cultura din oras.

Dansul a fost ridicat la rang de arta de liceenii adjudeni

Cei din clasa a XII-a, porecliti si "giscanii", au pregatit cu multa atentie seara de bun-venit a bobocilor. Ei au organizat diverse concursuri de cultura generala, de dansuri si cel mai important, concursul de miss si mister. Toti participantii la eveniment au fost interesati sa afle opinia juriului despre frumusetea, elegenta si prestanta celor mai mici dintre colegi. Organizatorii au avut insa grija ca bobocii sa fie binedispusi si de artisti in adevaratul sens al cuvintului. Astfel, la petrecerea liceenilor au fost invitati si membrii scolii de dans GCMC. Ei au putut lua, de asemenea, lectii de dans si de la colegii mai mari, ce fac parte din trupa de dans a liceului, "Step by step". Aspirantii la titlul de miss si mister au luat in serios toate probele impuse si au vrut sa arate ca pot face fata oricarei provocari. Cea mai nostima proba a fost cea in care ei au trebuit sa "transporte" oua in lingura. Cei care au reusit sa cucereasca "juratii" au fost Edvina Nedelcu -clasa a IX-a B si Emanuel Moise-clasa a IX-a . Desi Sala de Cultura din Adjud are o capacitate de 400 de locuri, la aceasta intilnire au participat 450 de invitati, dintre care 100 de locuri au fost ocupate de sponsori, profesori, parinti ai concurentilor. Petrecerea a tinut pina la orele la 23.00. Singura nemultumire a organizatorilor a fost legata de spatiu, pentru ca au fost nevoiti sa acorde invitatii, raportindu-se la spatiu. "Sint si elevi care nu au putut participa la bal deoarece nu avem, din pacate, un club in oras asa de mare in care sa incapem cu totii, iar pe scaune nu mai erau locuri, ... in picioare nu ne-au dat voie cei de la Casa de Cultura sa vindem, ... am fi darimat sala", ne-a declarat profesoara Dana Diaconu, diriginte la una dintre cele doua clase ce s-au implicat in organizarea evenimentului. (Ana-Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.