Educație

Bobocii de la Pedagogic au fost artisti

Camelia Stănilă
16 nov 2007 1457 vizualizări
14 concurenti au luptat aseara pentru titlurile de Miss si Mister Boboc u proba surpriza de dans si cea de comunicare au fost cele mai "gustate" de public

Elevii de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" s-au distrat din plin aseara la Balul Bobocilor, care a avut loc pe scena Teatrului Municipal. Bobocii au fost "artisti" si au dovedit, in ciuda emotiilor, ca stiu sa se distreze, dar si sa fie spontani. De altfel, spectacolul a pus accent pe talent, creativitate, spontaneitate, umor si, desigur, eleganta. 14 elevi de clasa a IX-a, 7 fete si 7 baieti, s-au luptat pentru titlurile de Miss si Mister. Ei au trecut prin proba profilului, prin intermediul careia au dat viata unor cupluri mai mult sau putin cunoscute si au infatisat ipostaze care de care mai haioase. Dar alte doua probe au facut deliciul publicului: cea surpriza, in care concurentii au fost nevoiti sa danseze pe sapte stiluri de muzica diferite, precum si proba de comunicare, in care tinerii au incercat sa fie originali. Desi au stat mai greu cu sincronizarea la dans si au regretat ca n-au incercat pina acum un vals sau un tango, tinerii au aratat ca stiu sa se distreze pe scena si chiar au facut show, fiind aplaudati frenetic de sustinatori. Elevii de la Pedagogic au avut un bal al bobocilor putin atipic, si din cauza faptului ca n-au incheiat probele cu tinuta de seara. Concurentii au aratat ca pot fi eleganti si rafinati, insa apoi au fost pusi in fata unor situatii inedite, la proba de comunicare. Daca fetele au trebuit sa arate cum isi conving partenerii sa le insoteasca la shopping, sa urmareasca telenovele sau sa le plateasca cina la restaurant atunci cind nu au bani, baietii au trebuit sa abordeze o fata si sa-i ceara numarul de telefon, sa faca declaratii de dragoste in termeni chimici sau cu cuvinte date, dar si sa-si convinga prietena sa mearga la un meci de fotbal sau sa gaseasca o scuza pentru a refuza o cina romantica. Si exemplele au continuat. Intre probe, atmosfera a fost intretinuta cu muzica, umor, dar mai ales prin momente de dans, foarte "gustat" fiind momentul de break-dance. Juriul a avut o misiune grea, insa pina la urma a decis ca titlurile de Miss si Mister sa revina elevilor Tatiana Necula si Razvan Gavrila. De altfel, tinarul a cucerit prin dezinvoltura si a impresionat asistenta pe parcursul probelor. Pe locul II s-au clasat Nadina Zisu si Catalin Petrea, iar Miss si Mister Popularitate (locul III) au fost alesi Camelia Ochean si Mihai Oraseanu. Toti concurentii au fost recompensati pentru efortul lor cu diplome si cadouri. Dupa ce emotiile au trecut, tinerii au continuat petrecerea la Club Extrem. (Camelia STANILA)


CASETA:

Miss gimnaziu la Scoala Paunesti


Elevii de gimnaziu de la Scoala de Arte si Meserii Paunesti au avut parte aseara de un moment distractiv, la discoteca locala. Ei au participat la un concurs de Miss organizat de profesori pentru ei. S-au organizat, de asemenea, si concursuri de dans, vals, tango, elevii etalindu-si si alte cunostinte in afara celor de romana sau matematica. Cei care au dat notele au fost tot profesorii. Participantii s-au declarat multumiti de eveniment si spera ca profii vor repeta figura, poate chiar de Sfintul Nicolae. "Ne-am simtit bine, ne place cind domnii profesori se gindesc ca trebuie sa ne mai si distram, asa... ca sa mai uitam de teze", ne-a declarat unul dintre elevii care au participat la intilnirea vesela. (A. M. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.