Educație

CLT a plantat 50 de copaci in Parcul Schuman

Iulia Crețu
12 nov 2007 1136 vizualizări
Consiliul Local al Tinerilor Focsani a pus mina pe lopata si a plantat, impreuna cu partenerii sai din cadrul proiectului "Un copacel pentru orasel",

De "Ziua Portilor Deschise" 50 de copii de gimnaziu pot vedea biroul primarului Decebal Bacinschi

50 de puieti de mesteacan si tei in Parcul Schuman. Actiunea a avut loc simbata si s-a putut realiza datorita Directiei Silvice Focsani, care a oferit puietii necesari, Primariei Municipiului Focsani, care a venit cu unelte si angajati de la Spatii Verzi, dar si datorita implicarii Grupului "Protejati Natura" de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", care a trimis 20 de elevi ce au ajutat la plantarea copaceilor. Pe lista inverzirilor pentru juniorii politicieni se numara si Parcul "Nicolae Balcescu". "Cei de la Directia Silvica ne-au mai promis niste copacei, in jur de 50, si vrem sa mai plantam si in Parcul Nicolae Balcescu. Speram sa fie vremea buna", ne-a spus Raluca Caracas, presedintele Comisiei de Mediu din cadrul CLT Focsani. Potrivit membrilor de la Consiliul Local al Tinerilor, perioada urmatoare va fi una extrem de plina pentru tinerii consilieri. Acestia vor participa de marti si pina joi la "Ziua Portilor Deschise" si vor organiza vizite pentru colegii de gimnaziu la institutiile focsanene. Astfel, 50 de copii vor avea posibilitatea de a afla mai multe despre activitatea pompierilor, a avocatilor care pledeaza la Tribunal si chiar sa-i faca o vizita primarului Decebal Bacinschi. "Cei de la primarie ne-au pus la dispozitie un om care sa le explice copiilor tot ce se intimpla si, in functie de dorintele lor, le putem arata si biroul primarului, daca ne este permis. Ne-au fost puse multe intrebari legate de acest domeniu si este foarte posibil sa viziteze si acest birou", a adaugat Raluca Caracas. Apoi, la finele acestei saptamini, pe 17 noiembrie, va fi organizata o dezbatere publica la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau", in sala de festivitati, intitulata "Stiati ca ...", unde se vor discuta problemele actuale ale adolescentilor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.