Educație

Liceenii constructori s-au distrat la balul bobocilor

Ziarul de Vrancea
10 nov 2007 2072 vizualizări
elevii de la Constructii Montaj s-au adunat aseara pentru a-si alege cea mai frumoasa colega de a IX-a u special pentru liceeni, www.ziaruldevrancea.ro va pune la dispozitie o galerie foto de la balurile bobocilor

Balurile bobocilor din acest an au inceput oficial aseara si in Focsani, cu reprezentantiile a doua licee. Elevii de la Grupul Scolar de Constructii Montaj s-au adunat la discoteca Extrem pentru a-si alege cea mai frumoasa si descurcareata colega de a IX-a. Sase tinere care mai de care mai atragatoare s-au luptat pentru titlul de Miss Boboc, in cadrul unui spectacol care a reunit eleganta, buna dispozitie, talentul, dar si situatiile capcana. Dupa un filmulet si prezentarea concurentelor, fetele au si fost puse in dificultate de proba de cultura generala, unde au trebuit sa spuna "cite laturi are un cub", "cite picioare are o rima", "cit face 2^2:2", "cind infloreste nucul" sau "cite flori sint la etajul 2 al liceului". Proba de originalitate a adus in fata liceenilor, veniti in numar mare la Extrem, situatii din cele mai diverse, de la profesoara exigenta, la eleva care n-are chef de scoala, tiganca care vede viitorul Romaniei in globul magic, dansatoarea din buric, femeia politist sau cuplul de romani neaosi, care se injura dar apoi recunosc ca se iubesc si-si cer iertare. Concurentele n-au scapat de provocari nici la proba surpriza, unde au fost nevoite sa citeasca cuvinte dificile, sa faca declaratii de dragoste dupa anumite cuvinte sau sa fredoneze o melodie. Liceenii de la Constructii Montaj au vrut sa-si promoveze si talentele din cadrul unitatii, care au incintat cu citeva melodii. Atmosfera a fost mai mult decit incendiara in timpul evolutiei unor trupe de dans indian, modern sau break-dance. Tinutele de seara au incununat spectacolul, boboacele afisind rochii vaporoase, pline de culoare. Momentul premergator anuntarii cistigatoarelor a fost unul original, predarea stafetei intre fosta si actuala Miss fiind marcata prin traditionala melodie "Ia-ti mireasa ziua buna". Juriul a decis ca titlul de "Miss Boboc" sa revina Oanei Codrescu, concurenta cu numarul 1. "Nu am avut emotii asa cum as fi crezut si a fost foarte bine. Cu toate acestea nu ma asteptam sa cistig", ne-a spus Oana dupa ce a primit coronita. Pe locul II s-a clasat Georgiana Lupu, iar pe III Corina Stefan. Fetele au primit flori, cadouri, dar si cite o suma de bani, pentru a se bucura de reusita. (Camelia STANILA)


Si cuzistii au facut show de zile mari la bal


  • Flavia Alexandru si Razvan Guzu au fost desemnati Miss si Mister Colegiul National "Al. I. Cuza"


  • Sapte contese si sapte conti de poveste au fost concurentii care au aspirat la coronita de Miss si Mister a Balul Bobocilor de la Colegiul National "Al. I. Cuza" din Focsani. Sala Casei de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" a fost neincapatoare pentru liceenii cuzisti entuziasti veniti sa isi sustina colegii, alaturi de profesori si unii parinti "cu singe cuzist". Daniel Buzdugan, vedeta de la Radio 21, prezentatorul balului, a incins spiritele si a stirnit hohote de ris atit in rindul adolescentilor, cit si al profesorilor, datorita poantelor piperate cu care isi asezona prezentarile. Concurentii boboci au fost supusi la citeva probe care le-au testat perspicacitatea, spiritul artistic si inventivitatea. Printre probele de foc s-au numarat: cultura generala cu intrebari "capcana" care au pus pe gind unii concurenti, proba de playback, in care bobocii si-au mimat vedetele pe scena, prezentarea de moda. Cea mai asteptata a fost proba de originalitate, in care cuzistii au incercat sa convinga juriul de spiritul lor artistic, unii pe melodia "Trec tiganii, trec", altii jucind intr-o comedie muta sau prin dans, cintec si scenete. Prezentarea de moda Eco, in care haine din materiale ecologice au fost prezentate de conti si contese de ciocolata, de plastic sau de frunzele colorate ale toameni, a atras alte apluze. Emotiile au fost maxime in momentul decernarii premiilor. "Miss" a fost desemnata Flavia Alexandru, locul II si "Miss Popularitate" i-a revenit Crinei Onciu, iar locul III a fost ocupat de Roxana Radu. "Mister Cuza" este Razvan Guzu, locul II si "Mister Popularitate" ii apartine lui Paul Mocanu, iar locul III i-a revenit lui Alexandru Toma. Presedintele juriului care a desemnat fericitii boboci cistigatori a fost omul de afaceri democrat Nicu Mazere. Atmosfera electrizanta s-a mutat dupa finalul show-ului la Hotel Fashion Center, unde cuzistii au continuat petrecerea. (Mhaela BESLEAGA)



    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.