Educație

Iulian Ionescu va fi reinscaunat azi

Camelia Stănilă
7 nov 2007 667 vizualizări
Scoala de Arte si Meserii (SAM) Tataranu il va avea din nou ca director pe Iulian Ionescu, incepind chiar de astazi.

Conducerea ISJ se asteapta insa ca acesta sa nu vina astazi

Desi documentele au fost puse la punct de la sfirsitul saptaminii trecute, repunerea in functie a intirziat pentru ca Iulian Ionescu figura in concediu medical pina pe 6 noiembrie. De mentionat ca Iulian Ionescu a apelat la un executor judecatoresc dupa ce a recistigat in instanta postul de director de la SAM Tataranu, pierdut in urma calificativului "nesatisfacator" primit pentru anul scolar trecut. Adjunctul ISJ Emil Onea si inspectorul de management Emil Radu vor fi prezenti astazi la SAM Tataranu, pentru a participa la Consiliul Profesoral al scolii, dar si pentru a se asigura de liniste in unitate. "Am informatii ca totusi domnul Ionescu nu este in scoala si daca nici miine (azi- n.r.) nu va fi, practic repunerea in functie este doar formala. Daca va fi asa, vom proceda la numirea cu delegatie a unui alt director, care sa-l suplineasca cit e in concediu sau pina la finele procesului. Nu cred ca va veni sa-si ia postul pentru este constient ca nu poate conduce scoala, in conditiile in care nu-l doresc colegii in proportie de 99%", a declarat inspectorul general Iordache Bostan. Acesta a precizat ca inlocuitorul lui Ionescu va fi ales, daca va fi cazul, la consultarea Consiliului Profesoral, insa cel mai probabil mandatul va fi dus la capat de Constantin Trandafir. (C. STANILA)


100 de euro si la Bordeasca


Seful ISJ a mentionat ca a rezolvat si problema celor 100 de euro pentru cadrele didactice de la Scoala nr. 2 Bordeasca Veche-Tataranu, sume neacordate de Banel Barbieru pe vremea cind era director. Pentru ca dascalii sa beneficieze de acest drept de la stat, sumele existente in conturile scolii Bordeasca Veche au fost transferate la ISJ, care le va distribui. "Barbieru nu trebuia decit sa vina cu necesarul", a spus Iordache Bostan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.