Educație

Tibrea mai ramine pe functie 2 saptamini

Camelia Stănilă
3 nov 2007 755 vizualizări
Directorul Scolii "Duiliu Zamfirescu" Focsani, Laurentiu Tibrea, a acceptat sa mai ramina pe functie pina pe 15 noiembrie, dupa discutia avuta cu seful ISJ, Iordache Bostan.

Inspectorul general si-a exprimat astfel speranta ca-l va putea face sa se razgindeasca pe manager, cu care spune ca se intelege foarte bine. Demisia pe care Laurentiu Tibrea si-a depus-o la inceputul acestei saptamini pare a fi motivata si de calificativul "bine" acordat unitatii de catre inspectorii de specialitate, care au urmarit gradul de intocmire a documentelor scolare. Desi "Duiliu Zamfirescu" este catalogata ca una din cele mai bune scoli din oras, unitatea a obtinut abia 8 puncte din maximul de 15, ceea ce a dus si la supozitia ca ar fi existat anumite presiuni asupra managerului. Aceasta si in conditiile in care si modul de derulare al lucrarilor de reabilitare a fost luat in colimator de autoritatile locale. De mentionat ca la controlul din 15-19 octombrie, scoala a primit doar jumatate din punctaj (0,5 puncte) pentru planul de dezvoltare, raportul de evaluare interna, planul managerial anual si semestrial, oferta educationala, registrele de procese verbale ale Consiliului Profesoral si Consiliului de Administratie, regulamentul intern, proiectul planului de scolarizare, comisii metodice, fisele posturilor personalului, fisele de evaluare, registre matricole, in timp ce 1 punct a fost acordat pentru orar si incadrare, iar 0 puncte pentru graficul de control al directorului. "Consider ca este un director foarte bun", a precizat Iordache Bostan, care a adaugat ca nu ar avea de ce sa faca presiuni la adresa directorului Laurentiu Tibrea. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.