Educație

Consilierii juniori s-au intilnit cu seful Camerei Deputatilor

Iulia Crețu
30 oct 2007 609 vizualizări
Membrii Consiliului Local al Tinerilor Focsani isi iau in seriozitate atributiile desemnate prin votul de incredere al liceenilor focsaneni

Primarul adolescentilor, Mohamad Hadad, impreuna cu alti 6 colegi au participat in perioada 25-28 octombrie la "Parlamentul tinerilor", la Bucuresti. Tinerii alesi pentru mini-Parlament au fost alesi in urma unei selectii deloc usoare si au lucrat asemeni omologilor lor seniori. Si la lucrari s-au intilnit cu presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, care le-a inminat diplome. "Au depus juramintul, pentru a fi deputati in adevaratul sens al cuvintului, iar in prima zi au lucrat in cadrul grupului politic, si au discutat pe baza a 12 propuneri legislative, iar in a doua zi au lucrat in cadrul comisiei de specialitate din care faceau parte. Momentul forte al acestei simulari a fost cind ei intr-adevar au stat o zi intreaga in sala de plen, au discutat, s-au certat, exact ca si in realitate. Bogdan Olteanu, unul dintre invitati, a fost cel care le-a inminat diplomele", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Consiliul Local al Tinerilor Focsani. Potrivit declaratiilor juniorilor politicieni, acesta este abia inceputul drumului lor, tinerii spunind ca au de luptat pentru interesele liceenilor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.