Educație

Cistigatori la Floare de colt

Camelia Stănilă
22 oct 2007 1365 vizualizări
Peste 20 de copii cu dizabilitati si din sistemul de protectie sociala s-au intrecut simbata, la Palatul Copiilor din Focsani, in cadrul celei de-a cincea editii a competitiei "Floare de colt", organizata la nivel judetean de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) si Inspectoratul Scolar

Elevii se vor pregati pentru cucerirea podiumului de la faza nationala din 17 noiembrie

Adolescentii intre 14 si 18 ani au avut ocazia sa-si demonstreze talentul la dans, muzica, teatru, arte plastice, tapiserie, dar si sa-si arate calitatile sportive. Ei au fost recompensati si cu premii, pentru locurile de pe podium acestea constind in sume de 150, 100, respectiv 80 lei. Ramona Popa de la Focsani a ocupat primul loc la muzica, chiar daca celelate doua premii nu s-au mai acordat la aceasta categorie. La dans, podiumul a fost ocupat de Alexandra Alexandru (I), Nicoleta Dan (II) si Doina Hadir (III), toate din Marasesti. La teatru s-a acordat doar un premiu II, elevului Liviu Pantazi din Panciu, in timp ce la categoria arte plastice s-au luat un premiu I de catre Sergiu Stefanov - Centrul "Elena Doamna" si un premiu II, de Silvia Epure - Panciu. La talent special (tapiserie), premiile au revenit copiilor de la Centrul "Elena Doamna": Ion Sandu (I), Ana Maria Danila (II) si Ana Maria Chelsiu (III). Si la sport rezultatele au fost foarte bune, Mihai Mudava din Odobesti clasindu-se primul. El a fost urmat de Laurentiu Cristea - Odobesti (II) si Mihaela Oala - Panciu (III). "Toti copiii au primit premii de participare. Locurile I vor participa la faza nationala din 17 noiembrie, iar pina la aceasta data copiii vor face si pregatire suplimentara la Palatul Copiilor. Speram ca si anul acesta sa obtinem premii la nationala", a precizat Felicia Panaite, inspector scolar pentru invatamint special. Concursul "Floare de colt" ofera o sansa in plus copiilor talentati care fac parte din sistemul de protectie sociala sau celor care provin din diferite grupuri dezavantajate, fiind realizat sub indrumarea organizatiei Children\'s High Level Group Romania. La faza nationala se acorda premii de 1500, 1000 si 500 de euro, primilor trei clasati. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.