Educație

Ovidiu Kloska a expus la Saint Tropez

Valentin Muscă
19 oct 2007 765 vizualizări
Pictorul focsanean Ovidiu Klosca a expus la inceputul acestei luni la Galeriile Georges Cotos din celebra statiune franceza Saint Tropez.

Peste 30 de lucrari, pictura in ulei si grafica pe metal, au fost expuse publicului francez. Faptul ca Ovidiu Kloska este apreciat in lumea rafinata a artei din Hexagon o dovedeste prezenta pe prima pagina a jurnalului din Departamentul Var, "Var-matin" (foto), lucru rar vazut in Franta cu un artist roman si aproape imposibil la noi. Cea mai recenta expozitie a pictorului focsanean in orasul de pe Milcov a avut loc in aprilie-mai a.c., la Galeriile Hidalgo. Absolvent al Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" din Iasi in 2000, specialist in grafica si web design, la doar 30 de ani Ovidiu Kolska este deja un nume, dar si un "revolutionar", prin felul in care da metalului viata. Apreciat si recunoscut in Europa de Vest, Canada, Statele Unite ale Americii si Australia, nemteanul stabilit la Focsani este unul din artistii pe care institutiile de cultura din Municipiul Focsani nu stiu inca sa-l aprecieze la adevarata lui valoare. Nu mai vorbim de promovare, atita timp cit singura Galerie de Arta aflata in custodia Consiliului Judetean este deschisa doar pentru a ciocni oua rosii la Pasti si pentru a prezenta traditiile de Craciun. Bravo Ovidiu Kloska! (V. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.