Educație

Noi verificari la Gradinita nr. 18

Camelia Stănilă
11 oct 2007 742 vizualizări
Inspectorul general Iordache Bostan a facut ieri o vizita inopinata la Gradinita nr. 18 din Focsani, unitate intrata in vizorul sefilor din invatamint de ceva vreme.

Iordache Bostan s-a declarat incintat de conditiile oferite copiilor

Desi controlul de audit a iesit bine, seful ISJ a dorit sa vada personal conditiile de la Gradinita nr. 18, mai ales ca recent a mai primit o anonima la adresa conducerii unitatii. Liberalul Iordache Bostan a ramas insa extrem de incintat de conditiile oferite copiilor, dar si de faptul ca educatoarele vin inca de la 7.30 pentru a-i lua in primire pe micuti si a discuta cu parintii. "Am constatat, la toate grupele, ca educatoarele erau prezente si discutau cu parintii, care erau multumiti. Copiii erau primiti cum trebuie, chiar unii parinti au un program mai matinal si isi lasa copiii de la 7.30. Este o gradinita bine dotata, este curatenie, lucru gasit si la grupurile sanitare. Sper ca este la fel si in celelalte gradinite. Probabil ca la noi, in Romania, acolo unde lucrurile merg bine apar nemultumiri", a declarat Iordache Bostan, facind referire la numeroasele anonime primite la adresa directoarei Laura Marginean. Seful ISJ a reafimat ca acestea nu se confirma si banuieste ca la mijloc sint niste orgolii. Aceasta si in conditiile in care noua reclamatie are si semnaturi diferite fata de precendenta, desi pare a veni din partea aceluiasi grup de parinti. Iordache Bostan a precizat ca a discutat si cu parintii gasiti ieri dimineata in gradinita, iar acestia nu au semnalat probleme. La fel, nici educatoarele, care au precizat ca au o relatie buna cu directoarea Laura Marginean. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.