Educație

Norma intreaga in ISJ pentru minoritati

Camelia Stănilă
10 oct 2007 847 vizualizări
Seful Inspectoratului Scolar doreste ca inspectorul responsabil cu problemele rromilor, Amalia Chirtoc, sa aiba norma intreaga.

Conducerea ISJ sta linistita pe post, concursurile din sistem fiind blocate deocamdata

Iordache Bostan a anuntat ca, in acest sens, va demara si demersurile la Ministerul Educatiei. "La acest compartiment sint numeroase proiecte si este necesara intregirea normei. In alte judete, inspectorul pentru minoritati are norma intreaga", a mentionat inspectorul general Iordache Bostan. Acesta a precizat ca echipa din ISJ nu va mai suferi modificari in urmatoarea perioada, desi asteapta inca o numire pe postul de inspector de informatica din partea adjunctului Emil Onea, care inca se mai ocupa si de problemele de specialitate. Deocamdata, sefii din invatamint stau linistiti pe posturi, mai ales ca, dupa cite se pare, concursurile din sistem au fost blocate datorita noului pachet de legi ale invatamintului. Normal, in aceasta perioada ar fi trebuit testati noii inspectori generali si adjuncti, dar si cei de specialitate numiti cu delegatie. Situatie in care se afla si toata conducerea ISJ: Iordache Bostan, Tudor Gogancea si Emil Onea. In plus, in octombrie- noiembrie ar fi trebuit programat un concurs pentru directori. "Posturile deocamdata sint blocate. In alti ani, la aceasta data se desfasura concursul pentru inspector general. Asa ca acolo unde se mai cearta pentru functii, pe la gradinite, sa stea linistiti", a mentionat seful ISJ, Iordache Bostan. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.