Educație

Sapte pitici, prima revista editata de o gradinita

Camelia Stănilă
9 oct 2007 1249 vizualizări
Gradinita nr. 7 din Focsani a lansat ieri prima revista editata la nivel prescolar in Vrancea, "Sapte pitici", adresata cadrelor didactice, dar mai ales parintilor

Numarul 1 al revistei contine sfaturi pentru parinti, informatii despre educatia timpurie sau despre alimentatia copiilor, poezii sau dramatizari pe care parintii le pot utiliza si acasa. De asemenea, cadrele didactice atrag atentia si asupra unor erori care pot aparea in comunicarea cu micutii. "Colaboratorii nostri in educatia copiilor sint parintii, iar meseria de parinte este foarte grea si trebuie invatata. Parintii trebuie sa fie constienti ca educatia pe care le-o ofera copiilor in societatea de astazi este diferita de cea anterioara, la fel societatea viitoare va fi diferita de cea de astazi, iar copiii trebuie educati corespunzator", ne-a spus Valerica Popa, directoarea Gradinitei nr. 7 din Focsani, care a lucrat la primul numar din "Sapte pitici" cu ajutorul colegelor, dar si a sponsorilor, Universitatea "George Cristea", SC Ramiamal Com SRL si SC Euro M&M. Revista "Sapte pitici" va aparea de 2-3 ori pe an si costa 5 lei. "La realizarea revistei am colaborat cu medicul scolar si cu preotul paroh. Continutul va fi imbunatatit, va fi perfectibil", a mai adaugat Valerica Popa. La lansarea de ieri, de la sediul ISJ, au participat atit inspectori scolari, cit si numeroase educatoare din Focsani, indeosebi directoare de gradinite. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.