Educație

Thalida se lauda si cu rezultatele scolare

Camelia Stănilă
4 oct 2007 950 vizualizări
Thalida, micuta cintareata vrinceanca care ne-a reprezentat de atitea ori pe scenele festivalurilor de muzica usoara pentru copii, se lauda si cu rezultatele scolare.

Micuta cintareata a inceput sa se pregateasca la Bucuresti, cu Cornel Fugaru

Eleva in clasa a IV-a la Scoala "Stefan cel Mare", Thalida vrea sa demonstreze tuturor ca muzica sau orice alta activitate extrascolara se poate imbina foarte bine cu scoala, atunci cind dai dovada de seriozitate si sirguinta. Micuta a obtinut anul trecut mai multe premii la disciplinele pe care le urmeaza la clasa, cum ar fi premiul I la concursul national de limba romana "EchiGAL", premiul I la concursul national de limba engleza "Winners" sau diploma de "Micul matematician". "Avind in vedere ca toata lumea ma cunoaste ca si cintareata, ma supara putin faptul ca sint intrebata cum ma descurc cu scoala. Vreau sa spun ca nu au neglijat-o nici o clipa, ba din contra am obtinut, pe linga cele trei diplome de merit din clasele I-III, rezultate de exceptie atit la scoala, cit si la pian", ne-a spus Thalida Trofin. Cintareata de 9 ani a participat luna trecuta si la festivalul national "Micul artist" de la Craiova, a obtinut premiul II la festivalul national "Constelatie necunoscuta" de la Vaslui, dar a si incintat publicul la festivalul de la Nereju, pe a carui scena au urcat si Julia, Fuego sau Lupu Rednic. Thalida frecventeaza cursurile Scolii de Canto "Via Music" condusa de profesorii Aurelia si Ioan Vaida, dar saptaminal merge si la Bucuresti, unde incearca sa atinga perfectiunea sub bagheta maestrului Cornel Fugaru. Astfel, ea vrea sa adauge palmaresului international de pina acum (spectacole in Grecia, Austria) si un concurs de la Chisinau, intitulat "Doua inimi gemene", ce se desfasoara in memoria celor care au fost Doina si Ion Aldea Teodorovici. Thalida va interpreta piesele "Maluri de Prut" (compozitor Ion Aldea Teodorovici) si "Un Ideal", piesa din repertoriul lui Nico (compozitor Laurentiu Matei). Pentru viitor, Thalida spera sa ajunga si pe scena Eurovisionului. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.