Educație

Bostan da vina pe jurista, in cazul Barbieru

Camelia Stănilă
25 sep 2007 821 vizualizări
Inspectoratul Scolar va contesta decizia instantei de a-l repune pe Banel Barbieru in functia de director al Scolii Bordeasca Veche. Pentru pierderea procesului, Iordache Bostan o considera responsabila pe jurista institutiei, dar precizeaza ca pina la decizia instantei nu va face nici un fel de presiuni de ordin politic.

Seful ISJ a negat orice presiune de ordin politic

"Probabil ca juristul nu a documentat bine incetarea acestei activitati si justitia analizeaza situatia nu in spritul faptelor lui Banel Barbieru, ci in spritul documentelor depuse. Vom face contestatie si vom lasa justitia sa decida", a mentionat inspectorul general Iordache Bostan. Desi a recunoscut ca o parte din reclamatiile la adresa democratului Banel Barbieru a venit de la presedintele PNL Tataranu, seful ISJ a dat asigurari ca nu ia decizii in numele partidului. "Nu trebuie sa amestecam lucrurile. Politica fac in cadrul partidului, nu la Inspectoratul Scolar. Nu am facut si nu voi face presiuni pentru ca aici nu iau decizii in numele unui partid politic sau altul. Problema e ca inainte era PD la putere si n-au avut curaj sa-l zgiltiie pe Barbieru, in ciuda neregulilor care s-au gasit", a dorit sa mentioneze liberalul Iordache Bostan. Acesta a adaugat si faptul ca ministrul Cristian Adomnitei le-a transmis inspectorilor generali, la intilnirea de lucru de saptamina trecuta, sa puna pe primul loc statutul de reprezentant al Ministerului Educatiei, inainte de a fi oameni politici. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.