Educație

Roscan l-a acuzat pe Gogancea la OTV

Camelia Stănilă
17 sep 2007 2448 vizualizări
Secretara Liceului Pedagogic "Spiru Haret", Paulina Roscan, si-a continuat ieri atacul la adresa lui Tudor Gogancea, fost director si actual inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar.

De aceasta data, acuzele privind transferurile ilegale ale unor elevi si disparitia unui calculator din patrimoniul scolii, au fost facute pe postul de televiziune OTV, dupa ce au fost prezentate pe larg si in presa locala. Paulina Roscan a incercat sa convinga de ilegalitatile pe care le-ar fi comis Tudor Gogancea dar si conducerea Inspectoratului Scolar, prin prezentarea unor copii dupa procese verbale, decizii ale ISJ si chiar dupa cataloage, desi acestea sint documente scolare la care publicul nu are acces. Interventii telefonice au avut si profesoarele Virginia Paraschiv, Elena Hruscovschi si fostul director adjunct Lamiita Serban, sustinatoare ale pozitiei adoptate de Paulina Roscan, inca de pe vremea in care numirea lui Tudor Gogancea ca director la Pedagogic a fost intens contestata. Aceleasi persoane care, de altfel, l-au contestat si pe Dumitru Sandulachi, pe vremea cind era la conducerea liceului. Pe linga faptul ca Tudor Gogancea a fost pus la zid, fara a i se lua un punct de vedere, realizatorii emisiunii de la OTV au sustinut si faptul ca actualul adjunct al ISJ a fost acoperit de conducerea invatamintului, inclusiv de Ministerul Educatiei care i-a aprobat numirile, dar si de Parchet, care a avut in cercetare citeva plingeri legate de acesta. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.