Educație

Cimitirele sint pline de oameni de neinlocuit

Mihai Boicu
11 sep 2007 861 vizualizări
Prefectul Dragos Mircea a declarat ca a numit, printr-un ordin, o comisie care sa verifice situatia scolilor, in ceea ce priveste autorizatiilor sanitare.

Doar 20% dintre scoli sint autorizate, unul dintre motive fiind acela ca multi directori nu au depus documentele necesare autorizarii sau le-au intocmit gresit. "Am mers pina acolo incit am intocmit cu doamna Draguna (directorul Autoritatii de Sanatate Publica- n.r.) un model de completare a documentelor. Daca nici acum nu se va intimpla nimic, vom lua masuri drastice. Ori directorii isi fac treaba, ori sa ne lase in pace. Cimitirele sint pline de oameni de neinlocuit", a spus prefectul. Autoritatile judetene spera ca pina la inceperea noului an scolar, lunea viitoare, procentul scolilor cu autorizatii sanitare sa creasca. Saptamina trecuta a avut loc o discutie cu autoritatile locale din orase pe aceasta tema, urmind ca intilnirile sa continuie cu unitatile de invatamint din mediul rural. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.