Educație

Standuri tematice la Biblioteca de vacanta

Iulia Crețu
10 sep 2007 648 vizualizări
Cartile se muta de astazi, timp de patru zile, in parc, pentru cea de-a patra editie a Bibliotecii de vacanta. Zilnic, intre orele 10.00-12.00, daca vreti sa rasfoiti o carte sau vreti sa va inscrieti in baza de date a Bibliotecii Judetene o puteti face in Gradina Publica, "la pietre".

Noutatea editiei consta in prezentartea in fiecare zi a unui stand tematic. Astfel, in prima zi, Biblioteca va celebra impreuna cu Filiala de Cruce Rosie "Ziua Internationala a Acordarii Primului Ajutor" prin amplasarea unui raft "Medicina naturista" si "Mama si Copilul". Astazi, alaturi de carti se vor da si pliante si sfaturi de la Politie. A doua zi, cei interesati pot afla mai multe despre "Asistenta sociala si Psihologie", dar si despre "Drepturile Omului si Copilului". Ziua cu numarul trei va fi una verde, de lupta impotriva poluarii, cu carti de "Ecologie si protectia mediului", iar ultima zi va fi dedicata UE. De altfel, tematicile alese pentru fiecare zi de Biblioteca de vacanta reprezinta cel mai bine interesul cititorilor din Focsani. Pe linga volumele din aceste domenii, pasionatii cartilor pot rasfoi si imprumuta si titluri din beletristica sau din bibliografia scolara. Pe 14 septembrie, dupa incheierea Bibliotecii din parc, va avea loc inaugurarea noului sediu al Bibliotecii pentru Copii si Tineret de pe strada Titulescu, cladire reabilitata prin fonduri Phare. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.