Educație

Joburi in SUA pentru tineri

Mihaela Beșleagă
7 sep 2007 763 vizualizări
Pentru tinerii vrinceni, visul american este mai aproape, intrucit compania American Experience pune la bataie 150 de joburi in domeniul serviciilor in Statele Unite

Programul este dedicat persoanelor cu virsta cuprinsa intre 21 si 40 de ani, carora li se ofera sansa de a munci legal peste ocean, prin intermediul vizei H2B, ce are caracter temporar. Durata programului de munca in SUA este de 7 luni. Participantii vor putea lucra in restaurante de tip fast-food, Mc Donalds"â"¢s sau Wendy"â"¢s, cu un salariu de 8$ pe ora. "Programul H2B vine in ajutorul celor care doresc sa munceasca legal dincolo de ocean, indiferent de studii sau pregatirea profesionala. Desi scopul principal al acestui program este cistigul financiar, programul H2B reprezinta o posibilitate reala de a testa si de a experimenta viata si visul american. în plus, orice participant roman cistiga bani si este tratat exact ca orice alt angajat american, ceea ce constituie o experienta de viata importanta pentru tinerii romani", spune Mihai Paun, director general al American Experience. Costul programului H2B este de 1.250 euro. Acesta include intocmirea documentelor privind obtinerea dreptului de munca, asigurarea unui loc de munca, asigurarea medicala si servicii de consultanta pentru obtinerea vizei. în plus, candidatul trebuie sa mai plateasca biletul de avion si taxa consulara. Inscrierile se fac pina la 15 septembrie la sediile American Experience din Bucuresti, Cluj si Iasi sau pe site-ul www.americanexperience.ro. Pina in prezent, peste 4.000 de persoane au participat in programele educative si de munca in SUA ale American Experience. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.