Educație

Barbieru nu renunta usor la functia de director

Camelia Stănilă
5 sep 2007 659 vizualizări
Noul director al scolii Bordeasca Veche, Constantin Trandafir, nu prea poate sa-si desfasoare activitatea, pentru ca nu poate intra in posesia stampilei scolii, tinuta sub cheie de fostul director Banel Barbieru.

Cum a fost demis recent de conducerea Inspectoratului Scolar, Barbieru nu pare sa renunte asa usor la functie. Insa inspectorul general Iordache Bostan sustine ca decizia sa a fost bine argumentata. "Acolo nu stiu cum s-au dat bani cu carul pentru investitii, desi sint numai 70 de elevi. Nici scoala nu trebuia sa aiba personalitate juridica, pentru ca nu indeplineste criteriile privind numarul de elevi. Nu stiu cine a aprobat, dar eu suport acum consecintele. Noul director trebuie sa-si intre in atributii, chiar si fara stampila", a afirmat inspectorul general Iordache Bostan, precizind si fapul ca pina acum nu a primit nici o citatie de chemare in judecata, pentru demiterea lui Banel Barbieru. Desi nu este multumit de activitatea unor directori, seful ISJ spune ca deocamdata nu va face si alte schimbari, decit in cazul in care vor aparea foarte multe reclamatii. "Unii directori sint cu delegatie de multi ani si sint buni, iar altii au luat concurs si nu prea ai ce le face", mai spune Iordache Bostan. De altfel, acesta a afirmat in mai multe rinduri ca nu doreste sa rezolve problemele lasate in urma de fostii "generali", astfel ca nu va tine cont decit de reclamatiile pe care le primeste de acum incolo. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.