Educație

Un nou talent se naste in Vrancea

Camelia Stănilă
30 aug 2007 1055 vizualizări
Oana Bratu, o tinara interpreta de muzica populara din Vrancea, a fermecat auditoriul mai multor festivaluri nationale de profil, cu toate ca a inceput sa se perfectioneze doar de 4 luni ca solista,

Desi are doar 9 ani, micuta originara din Suraia promite mult. Intr-un interval scurt de timp, ea se poate lauda cu mai multe distinctii: mentiune la Festivalul national de folclor pentru tineret, "Dobroge, mindra gradina", desfasurat intre 14-19 august la Eforie Sud, mentiune la Festivalul interjudetean al solistilor vocali de muzica populara "Troemis", ce a avut loc intre 22-25 iulie la Tulcea, premiul III al Festivalului national de intrepretare vocala si instrumentala "Doina, doina, cintec dulce", organizat pe 30 iunie la Gura Humorului, dar si premiul tineretii la "Cint si joc pe plai strabun", din 2-3 iunie, la Bisoca- Buzau. De la o virsta frageda, tinara cintareata s-a declarat o fana a muzicii populare, pe care o considera mult mai frumoasa, astfel ca vrea sa-si desavirseasca talentul. "Cel mai mult imi place melodia «Foaie verde maghiran», iar interpretul meu favorit este Petrica Mitu Stoian", ne-a spus Oana Bratu, eleva in clasa a IV-a la Scoala "Nicolae Iorga" Focsani. Micuta interpreta se mindreste ca, de 4 luni de cind se pregateste cu solista Ana Maria Botezatu, a participat la mai multe festivaluri, a reusit sa-si intilneasca idolul, dar si sa fie invitata la emisiuni tv. In urmatoarea perioada va participa la doua festivaluri, la Hunedoara si Fetesti, dupa care va aparea si la postul Favorit. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.