Educație

Bac-ul de toamna a trecut si de prima proba la alegere

Ziarul de Vrancea
29 aug 2007 676 vizualizări
Absolventii care sustin bacalaureatul "de toamna" au trecut, de bine de rau, si de proba scrisa la alegere din aria curriculara a specializarii.

98 de candidati vor sustine ultima proba a examenului

Din cei 122 de candidati inscrisi la examen, 116 au dat piept cu subiectele din varianta nr. 45. Potrivit statisticilor existente la ISJ, bacalaureatii si-au demonstrat ieri cunostintele la circa 21 de discipline. Numarul mare al materiilor a facut ca elevii sa aprecieze in mod distinct gradul de dificultate al subiectelor. Daca unii candidati au iesit dezamagiti din salile de examen, altii s-au aratat optimisti, sperind cel putin la o nota de trecere. "Sustin pentru prima oara bacalaureatul. Subiectele mi s-au parut destul de grele, in comparatie cu subiectele de la celelalte discipline pe care le-am dat pina acum si la care am obtinut note de 8, 9. Sper totusi sa iau si la aceasta disciplina cel putin o nota de trecere", ne-a spus Monica Bunghez, eleva la Grupul Scolar Agricol din Focsani, care a sustinut proba de ieri la materia Masurari - electronica digitala. Alti absolventi, care au ales biologia, s-au aratat multumiti de nivelul subiectelor si de modul in care s-a desfasurat examenul. "Subiectele mi s-au parut medii ca dificultate, nici foarte grele, nici foarte usoare. Si profesorii supraveghetori au fost asa cum trebuiau sa fie, la noi in clasa nu s-a putut misca. Sper sa iau o nota buna", ne-a zis Andreea Iftimie, absolventa a Grupului Scolar de Electrotehnica. "Am sustinut tot bacalaureatul. A fost usor, m-am descurcat bine, si la aceasta proba si la celelalte. Pina acum toate subiectele mi s-au parut usoare", ne-a spus si Carmen Barna, eleva a Liceului Teoretic "Ioan Slavici" din Panciu. La ultima proba a bacalaureatului, ce se va desfasura astazi, sint asteptati 98 de candidati, cei mai multi - 56 fiind inscrisi la educatie fizica. De asemenea, 36 de "bacalaureati" vor sustine examenul la biologie, 5 la istorie si doar unul la engleza. (M. BESLEAGA, C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.