Educație

Tinerii invata sa faca proiecte

Iulia Crețu
24 aug 2007 653 vizualizări
Membri din toate Consiliile SPUNE din tara se vor intilni la o Scoala de Vara in Vilcea pentru a sustine drepturile copiilor

Tineri din toata tara se vor intilni intre 27 august si 2 septembrie, la Bradisor, in judetul Vilcea, pentru o Scoala de Vara a Consiliului Copiilor SPUNE!. La intilnire, tinerii din Vrancea vor fi reprezentati de Constantin Riciu, elev la Liceul cu Program Sportiv si coordonator al Consiliului Copiilor SPUNE, si de Dragos Prodan, elev la Colegiul National "Unirea" si viceprimar in Consiliul Local al Tinerilor Focsani. Adolescentii focsaneni declara ca printre obiectivele acestei Scoli de Vara se numara asigurarea sustenabilitatii SPUNE!, adoptarea regulamentului consiliului, stabilirea planului strategic pentru anul viitor, alegerea Consiliului Director, pregatirea noului grup SPUNE! in domeniul drepturilor copiilor, al managementului organizational si al scrierii de proiecte. "Avind in vedere impactul pozitiv al acestei scoli in ceea ce priveste participantii si modul de derulare a activitatiilor propuse in anul precedent, speram ca si in acest an sa-si atinga scopurile propuse", a declarat Constantin Riciu, coordonator local al Consiliul Copiilor SPUNE!. La aceasta intilnire vor participa 97 de persoane, printre care reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copiilor, Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Asociatiei Children"â"¢s High Level Group, Asociatiei CREATIV, dar si reprezentanti ai Telefonului Copiilor si ai Proiectului Phare si Coordonatorii Consiliului Copiilor SPUNE! din fiecare judet. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.