Educație

Noul sef al Centrului de Tineret vrea fonduri

Camelia Stănilă
23 aug 2007 1069 vizualizări
Maricela Ganea, noul sef al Centrului de Tineret Focsani, intentioneaza sa acceseze fonduri de mediu, cel mai probabil la licitatia de proiecte din octombrie.

Aceasta si-a propus sa continue si chiar sa imbunatateasca activitatea din Centru, pentru sprijinirea profesionala a tinerilor. Profesoara de fizica la origine, Maricela Ganea spune ca s-a ocupat intotdeauna de indrumarea tinerilor, atit in invatamintul de stat, cit si particular. Pina la demararea unor activitati cu liceenii, ea a anuntat ca sala de internet a Centrului de Tineret va ramine gratuit la dispozitia adolescentilor. "Vrem sa venim in intimpinarea dorintelor tinerilor, sa vedem ceea ce-i preocupa", a specificat Ganea. Desi a fost propusa inca din iunie pentru sefia Centrului de Tineret Focsani, aceasta a primit numirea oficiala in urma cu doua zile. Postul a ramas vacant dupa plecarea lui Carmen Tudose in Statele Unite, pentru continuarea studiilor. Maricela Ganea a activeaza in mai multe ONG-uri, dar si ca inspector la Primaria Odobesti. (C. S.)


Banci pentru scolile din Sindrilari


Dupa ce a vizitat scolile din Reghiu, prefectul Ion Oprea i-a solicitat ieri inspectorului general al ISJ, Iordache Bostan, si mobilier, pentru ca elevii sa poata incepe scoala la 15 septembrie, in noile sali de clasa. Desi unitatile din Sindrilari si Scorus din comuna Reghiu sint noi, fiind ridicate din panouri tip sandvis, ele nu vor avea deocamdata mobilier nou. Iordache Bostan a promis ca va distribui 25 de banci de la alte scoli, cu conditia sa fie in stare buna de functionare. "Nu au pretentii mari, asa ca vom gasi banci bune, cel mai probabil la scolile de pe raza orasului", a precizat seful ISJ. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.