Educație

Inca 120 mii lei pentru tabara Galaciuc

Camelia Stănilă
23 aug 2007 671 vizualizări
Tabara de la Galaciuc a avut un sezon bun in acest an, cu toate greutatile intimpinate odata cu monitorizarea zilnica impusa de autoritatile sanitare, dupa incidentele petrecute la Navodari.

Directorul Tudorel Trofin spune ca datorita investitiilor au existat mult mai multi copii in tabara

Tudorel Trofin, directorul Directiei Judetene pentru Tineret (DJT), s-a declarat multumit de activitatea taberei, dupa ce a facut un bilant provizoriu, aproape de finalul vacantei elevilor. El spune ca, datorita investitiilor, in acest an au venit mai multi copii, cam cu 300 in plus fata de anul trecut. Chiar si acum, in tabara de la Galaciuc exista 55 de elevi, mare parte de la un club de dans. "Sintem pe final de sezon si sint multumit, nu foarte multumit, de activitatea din tabara. A fost un an mai greu, am avut si costuri foarte ridicate. Insa pentru la anul imi voi propune mai mult. Pe 8 august am mai primit prin rectificare de buget 120 mii lei, bani care vor intra exclusiv in infrastructura, mai exact in statia de tratare si epurare a apei, dar si in izolarea termica si amenajarea spatiilor de cazare din complexul cantina. Acolo avem 12 camere, care sint si mai aproape de grupurile sanitare. Am putea functiona in regim de pensiune daca reusim acest lucru. Deocamdata, pe timp de iarna se poate sta doar in cabanute, unde sint aproximativ 50 de camere incalzite cu sobe", a precizat directorul DJT, Tudorel Trofin. Acesta se lauda ca acum un ceai poate fi preparat in 40 de minute, la Galaciuc, fata de 2 ore cit erau necesare in luna februarie, cind a fost numit la sefia DJT. Pe de alta parte, Tudorel Trofin spune ca situatia juridica a terenului pe care este amplasata tabara Galaciuc este inca neclara, fiind revendicat de Obstea Tulnici. In cazul in care ar fi retrocedat terenul, ANT-ul nu va mai putea face investitii la Galaciuc. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.