Educație

Adjuncti si inspector de romana

Camelia Stănilă
21 aug 2007 766 vizualizări
Inspectoratul Scolar si-a completat echipa de ieri, cind au sosit numirile oficiale pentru cei doi adjuncti ai institutiei, Tudor Gogancea si Emil Onea.

"Numirile sint incepind cu data de 20 august, iar domnul Gogancea deja studiaza fisa postului pentru a-si intra in atributii. Il asteptam si pe domnul Onea sa revina din concediu", a precizat inspectorul general Iordache Bostan, bucuros ca dupa 3 saptamini are ajutoare. Cit despre functia de director de la Liceul Pedagogic, de unde Tudor Gogancea si-a dat demisia pentru a fi numit adjunct la ISJ, se pare ca aceasta va reveni adjunctei Carmen Ion, cel putin pina cind va fi facuta o noua numire. Tudor Gogancea si Emil Onea vor fi investiti oficial in cadrul Consiliului de Administratie al ISJ, ca si noul inspector de limba romana, Elena Aluculesei, care a primit ieri decizia de numire pe functie. Profesoara de la Scoala "Stefan cel Mare" va ocupa norma intreaga eliberata odata cu demisia Mariei Lupu. Potrivit lui Iordache Bostan, si Felicia Panaite a mai primit jumatate de norma de inspector responsabil cu integrarea europeana si programe comunitare. Desi postul lasat de Marilena Barculescu trebuia sa revina inspectoarei Amalia Chirtoc, aceasta nu a putut prelua atributiile "din motive de calificare profesionala", dupa cum a precizat seful ISJ. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.