Educație

Ponturi de week-end

Ziarul de Vrancea
17 aug 2007 762 vizualizări
Ziarul de Vrancea va spune unde sa petreceti sfirsitul saptaminii

Viata la tara, la Cringul Petresti


Focsanenii care au cam uitat viata simpla si plina de bucurii a satului autentic vrincenesc au posibilitatea de a se intilni cu eternitatea la Muzeul Satului din Cringul Petresti. Casutele din lemn cu verande si curti primitoare amintesc parca de lumea de la Silistea-Gumesti a lui Marin Preda, strabatind aleile asteptandu-te sa-l auzi dintr-un colt de sat pe Moromete discutitnd politica cu satenii sai. Reprezentantii Muzeului Vrancei declara ca nu prea duc lipsa de turisti, replica satului cu gospodarii din toate zonele judetului aducind aici pina ce si nordici din indepartata si inghetata Scandinavie. Intrarea costa 2 RON pentru adulti si 1 RON pentru grupurile organizate de elevi sau studenti. Si ca amintire, puteti alege de la magazinul de la intrare ceramica de Horezu la preturi accesibile. (I. C.)


Cit de tare luceste Nicoleta Luciu?


Scena Club Extrem ia din nou foc in aceasta vara. Dupa ce in luna mai atmosfera a fost incinsa de vedeta porno Laura Andresan, in aceasta seara ringul se va dezlantui alaturi de o alta frumusete autentica, Nicoleta Luciu. Aceasta va sustine un concert incendiar, la care sint asteptati sa participe in special reprezentantii sexului puternic si vulnerabil la perfectiune. Poate asa ne vor spune si noua baietii cit de tare luceste Nicoleta Luciu! (I. C.)


Mamaia s-a mutat la Doaga


Pentru cei care nu au avut concediu si nu vor sa le treaca vara fara a face o baie in apa, o alternativa la cochetele si destul de piperatele statiuni de pe litoralul Marii Negre ar fi plaja Doaga. Si aici fetele sint la fel de frumoase (a se citi dezbracate si bronzate), iar peisajul iti da motive sa te intorci. Intrarea pe "litoralul vrincean" costa 3 RON, iar inchirierea unui sezlong 10 RON. Distractia este insa garantata. Puteti face scufundari, dar puteti inchiria si barcute pentru a va plimba pe Siret. Pasionatii de pescuit gasesc in paduricea din apropiere si ape linistite unde pot medita la probleme filosofice. Cu siguranta, Iona poate fi dezlegata la un fir intins la Doaga. Numai sa nu va uitati lotiunea de plaja si o palarie. Soarele arde ca la Mamaia sau, de ce nu, Saint Tropez... (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.