Educație

Vizite neanuntate pentru verificarea igienizarilor

Camelia Stănilă
9 aug 2007 629 vizualizări
Noul inspector general Iordache Bostan a demarat ieri primele verificari in unitatile de invatamint, in privinta lucrarilor de curatenie si igienizare. Desi a vizitat doar Grupul Scolar de Electrotehnica, Colegiul "Al. I. Cuza" din Focsani, Liceul "Duiliu Zamfirescu" Odobesti si Scoala Pitulusa - Brosteni, seful Inspectoratului Scolar a precizat ca lucrarile sint in grafic

Seful ISJ s-a aratat nemultumit ca unii directori nu supravegheaza lucrarile din scoli

Liberalul Iordache Bostan este insa nemultumit de faptul ca unii directori nu se afla in unitati, pentru a supraveghea igienizarile. "In general, in toate unitatile se lucreaza si sper sa fie grafic. Am fost mai putin multumit la Pitulusa, nu din cauza modului in care decurge curatenia, ci pentru ca n-am gasit nici un reprezentant al scolii, nici secretara, nici director, pe nimeni. La Odobesti s-au terminat fondurile, unitatea fiind in reparatii capitale, dar am obtinut promisiunea de la constructor ca lucrarile vor fi gata pina la inceputul lunii septembrie", a mentionat inspectorul general Iordache Bostan. Acesta a precizat si faptul ca cele doua unitati din Focsani sint in grafic cu igienizarile. Controalele nu se vor opri insa aici, seful ISJ dorind sa vada cum se implica directorii in pregatirile pentru inceperea anului scolar. "Mi-am propus ca macar o zi pe saptamina sa merg in vizite neanuntate prin scoli, pentru a urmari igienizarile. Totodata, vreau sa-i rog pe directori sa lucreze la incadrare si la orar, pentru ca as dori ca cel tirziu la 10 septembrie acesta sa fie definitivat", a mai mentionat Iordache Bostan. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.