Educație

Thalida, vicecampioana la Mamaia

Camelia Stănilă
2 aug 2007 772 vizualizări
Vrinceanca Thalida Trofin a cucerit podiumul celei de-a VII-a editii a Festivalului National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor", desfasurat in urma cu citeva saptamini.

Micuta cintareata de 9 ani a iesit "vicecampioana", asa cum au numit-o si colegii din competitie. In timp ce alti copii se bucurau de nisipul fierbinte al plajei si de valurile marii, Thalida s-a pregatit facind vocalize si repetind piesa "Ruga pentru pacea lumii", compusa de Cornel Fugaru, cu care a obtinut premiul II la interpretare. Concursul a fost cel mai inalt la nivel national, avind in vedere ca ocupantele locurilor I si III vor reprezenta Romania la Eurovision 2008, la Amsterdam. Dupa ce a cintat, Thalida s-a simtit vedeta si in culise, unde a dat interviuri reporterilor. Micuta cintareata a fost invitata si la emisiunea "In Tara lui Piticot", a participat la concertele conexe pe scenele Radio Vacanta si Aqualand, dar si lansarea de CD a compozitorului Claudiu Bulete, din Vaslui. De mentionat ca si grupul "Atheneum" din Focsani s-a clasat tot pe locul II, in cadrul festivalului "Mamaia Copiilor". "Maratonul muzical" nu s-a oprit aici pentru Thalida, micuta participind si la Festivalul National de Interpretare "Delfinul de Aur", in perioada 12-14 iulie. Laureata cu premiul III, Thalida a participat si la gala transmisa in direct pe TVR2, in cadrul emisiunii "Atentie se cinta", prezentata de Horia Moculescu si Alexandra Velniciuc. Pentru urmatoarea perioada, vrinceanca are in intentie participarea la un festival international de muzica usoara, ce va avea loc luna aceasta la Balcic, Bulgaria. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.