Educație

Azi se hotarasc adjunctii ISJ

Camelia Stănilă
30 iul 2007 844 vizualizări
Adjunctii Inspectoratului Scolar Judetean vor fi stabiliti cel mai probabil astazi, intr-o sedinta a Biroului Politic al PNL Vrancea.

Directorul Tudor Gogancea ar putea prinde unul din posturile de conducere

Liberalii nu au luat o decizie la sedinta de vineri, iar ieri nu s-au mai intrunit intrucit sefii organizatiei au plecat la sarbatoarea de la Paltin. Desi liberalii nu au dorit sa precizece numele celor cu care s-au purtat negocieri pentru posturile libere din ISJ, potrivit surselor noastre primul post de adjunct a fost "adjudecat" de directorul Liceului Pedagogic, Tudor Gogancea. Se pare ca profesoara Carmina Corbeanu nu a fost agreata pentru un post similar de catre organizatia de femei a PNL, dar s-ar putea sa ocupe functia de inspector de limba romana, vacant dupa demisia Mariei Lupu. "Vineri am avut o prima discutie, o prima runda. Ne-am intilnit pur si simplu, am vazut despre ce este vorba si ne-am lasat un timp de gindire. Au fost si persoanele in discutie. Ideea este sa avem o echipa buna la Inspectorat", ne-a declarat Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea. Nici inspectorul general Iordache Bostan nu a dorit sa ofere mai multe detalii despre viitorii sai adjuncti, precizind ca inca se mai gindeste la intregirea echipei. "Astazi sau cel tirziu marti se va lua o hotarire, pentru ca este treaba de facut. Discutii am purtat si cu colegii din Inspectorat, asa cum mi se pare normal, iar majoritatea sint alaturi de mine. Celor care nu vor sa lucreze, le voi aproba demisiile pe loc, pentru ca am nevoie de atasament, de oameni pe care sa ma pot baza", a tinut sa precizeze noul sef al ISJ Vrancea, recunoscind in acelasi timp si faptul ca in institutie exista o oarecare tensiune legata de schimbarile din ultima perioada. Inspectoratul Scolar a ramas fara sefi, Dan Popoiu si Rogoz renuntind la functii miercurea trecuta, dupa un control al Ministerului Educatiei. Cele doua demisii au fost urmate de inca doua, ale inspectorilor Cristina Trofin si Maria Lupu. (C. S., M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.