Educație

138 de posturi neocupate

Camelia Stănilă
27 iul 2007 1114 vizualizări
Prima repartitie a profesorilor a lasat neocupate nu mai putin de 138 de posturi titularizabile, din cele 232 existente la nivelul judetului Vrancea pentru aceasta etapa.

Doar 94 de dascali s-au titularizat pe post u astazi va fi actualizata lista catedrelor pentru suplinire

Desi optiuni au fost depuse de 143 de dascali, din cei 191 care au luat peste 7 la titularizare, doar 94 au reusit sa obtina un post si sa scape de stresul concursurilor in urmatorii ani. Concurenta cea mai mare a existat la invatatori, unde au existat doar 10 posturi, dar si la educatoare, unde au fost vacante 20 de catedre. Daca la prima disciplina s-au ocupat toate locurile, la educatoare 6 posturi nu au fost dorite din cauza locatiei, raminind neocupate in ciuda concurentei. De altfel, repartitiile realizate ieri computerizat pot fi consultate atit pe site-ul ISJ, www.vrancea.isj.edu.ro, cit si la adresa htttp://titularizare.edu.ro, unde sint afisate si posturile ramase vacante. Reactualizarea listei de posturi pentru suplinire va fi facuta astazi. Cele 138 de posturi titularizabile neocupate vor deveni netitularizabile si se vor adauga celor 320 afisate deja. De asemenea, potrivit responsabililor din ISJ, pe lista vor mai aparea si catedrele eliberate din cauza concediilor de crestere a copilului. Suplinitorii calificati vor sustine un nou examen pe 16 august, organizat la nivelul ISJ. La aceasta testare pot participa cei care au depus cereri in perioada 18-28 mai, dar si dascalii care

au luat sub 5 la concursul de titularizare. Urmatoarea etapa a mobilitatii cadrelor didactice va fi dedicata detasarii la cerere, azi trebuind afisata si lista cadrelor didactice care beneficiaza de continuitate pe detasare. Sedintele publice de repartitie vor avea loc in intervalul 27 august- 3 septembrie. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.