Educație

Parcare cu taxa vis-a-vis de Electrica

Iulia Crețu
12 iul 2007 755 vizualizări
Directia de Dezvoltare si Servicii Publice din cadrul Primariei Focsani a pus ieri in aplicare o hotarire de Consiliu Local care prevede transformarea locului de stationare de vis-a-vis de Electrica in parcare cu plata.

In acest sens, angajatii de la Dezvoltare au delimitat perimetrul pentru cele aproximativ 90 de locuri de parcare si au amplasat o cabina pentru taxator. In cazul in care aveti de achitat facturi la curent electric trebuie sa stiti ca ora de stationare este de 1 leu. "Am amenajat o parcare cu plata in locul de peste strada de casieria Electrica. Am pus un taxator si semne de circulatie pentru a delimita parcarea. Am avut in jur de 60 de masini care au stationat aici si pentru care am taiat bilete. Ne-au mai ramas masini pe care nu le-am putut da la o parte pentru ca nu au venit proprietarii. Ii asteptam si apoi ei decid daca le parcheaza in alta parte sau platesc", ne-a declarat Filipache Sirbu, seful de la Directia de Dezvoltare, serviciu care are in administrare locurile de parcare cu plata din oras. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.