Educație

Garsoniere pentru profesori

Doina Ganea
10 iul 2007 510 vizualizări
Municipalitatea focsaneana se pregateste de reabilitarea campusului preuniversitar de la unitatile de invatamint situate pe strada 1 Decembrie 1918, Liceul nr. 1, Liceul nr. 4 si Liceul cu Program Sportiv.

Pentru reabilitarea campusului scolar au fost alocate 4 milioane lei si se are in vedere in primul rind refacerea caminelor pentru elevi, terenurile de sport, cantinelor, retelelor de utilitati si bibliotecile scolare. "Propunerea noastra a fost ca in aceste camine sa rezolvam de asa natura camera incit sa putem caza cite doi copii. Vom avea Camin de fete, Camin de baieti plus in acest proiect va intra si un bloc de garsoniere care vor fi repartizate de Inspectoratul Scolar profesorilor si celor care lucreaza in activitatea didactica din Focsani", a declarat primarul Decebal Bacinschi. In prezent, Primaria Focsani a demarat procedura privind intocmirea proiectului, urmind ca pina la sfirsitul anului sa fie scoasa lucrarea la licitatie, iar la sfirsitul lunii octombrie aceasta lucrare sa fie inceputa. De asemenea, 15 institutii de invatamint din Focsani, din cele 42, au primit alocatii bugetare pentru realizarea proiectelor de reabilitare in suma de 2,4 milioane de lei. Printre unitatile scolare in care se desfasoara in prezent lucrari de reabilitare se numara Colegiul National Unirea, Scoala nr. 3, Scoala nr. 5, Scoala nr. 7, Scoala nr. 8, Scoala nr. 10, Scoala Mindresti, Grupul Scolar de Industrie Usoara, Grupul Scolar de Electrotehnica, Grupul Scolar de Constructii Montaj, Grupul Scolar Forestier si Liceul Pedagogic "Spiru Haret". (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.