Educație

Ritm - premiul I la Festivalul International de Dans

Mihaela Beșleagă
11 iul 2007 791 vizualizări
Ansamblul de dans Ritm din Focsani, condus de profesoara Diana Tanase, a cîstigat premiile I la toate categoriile de vîrsta la cea de-a VIII-a editie a Festivalului International de Dans Ritm 2007, care s-a desfasurat luni, 9 iulie, la Sala Sporturilor din Focsani.

La concurs au fost invitate 26 de formatii de dans din tara si strainatate (din pacate, echipele de dans invitate din Olanda, Ucraina, Georgia si Bulgaria nu au reusit sa ajunga la Focsani). In cadrul concursului, copiii au sustinut mai multe probe de dans, printre care: dans modern, dans popular stilizat, dans contemporan, majorete, dans clasic. Din comisia de jurizare au facut parte Maria Murgoci, directorul Ansamblului Folcloric "Tara Vrancei" si Vica Minca, inspector de Educatie fizica la ISJ Vrancea. Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul unui spectacol de gala, la care vor participa cele mai bune formatii. Dupa incheierea concursului, delegatiile s-au deplasat spre tabara Galaciuc, unde, pina duminica, 15 iulie, copiii vor avea parte de drumetii, lectii de dans sportiv si alte surprize pregatite de organizatori. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor Focsani prin Ansamblul de dans modern "Ritm" sub egida Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului (M.E.C.T) si Autoritatea Nationala pentru Tineret, in colaborare cu Primaria Focsani, Inspectoratul Scolar, Institutia Prefectulului, Directia Judeteana pentru Tineret, Directia Judeteana pentru Sport, Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, A.J "Sportul pentru toti" Vrancea. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.